Aşçı İş İlanları

Pozisyon: Aşçı
Bursa / İnegöl Abide Etli Ekmek Kebap

İşyerimizde tam Zamanlı Çalışacak fırın ustası kalfa Aranıyor pansiyon, mevcut, SSK ,Maaş ,yemek..

İstanbul Avrupa / Güngören Kalem Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Kalem Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Aşçı ilanlarına göz atabilirsiniz.Kalem Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. Aşçı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Bursa / Nilüfer Gren Cafe & Restaurant

Gren Cafe & Restaurant FSM şubesi için Tercihen aşçılık okulu mezunu veya mesleğinde deneyimli Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Mutfak Personeli Aranıyor. FSM Gren Cafe yetkilisi - Sanem Özsoy : 0 530 938 48 02 Yeni bir başla..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Pekuyar Yurt İşletmeciliği

KADIKÖYDE KIZ ÖĞRENCİ YURDUNDA TAM ZAMANLI VE YARI ZAMANLI ÇALIŞACAK TECRÜBELİ AŞÇI VE AŞÇI YARDIMCISI BAYAN ELEMAN ARANIYOR. 5559692243 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz!..

İstanbul Anadolu / Pendik Proje Edt Gıda

Kurtköy Atlantis Avm Değirmen Pastanesi'nde çalışacak tecrübeli aşçılar aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kartal Özfer Reklam

Özfer Reklam firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yemek Ve Temizlik Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Özfer Reklam Yemek Ve Temizlik Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Pendik Kupa Yemek

Kupa Yemek firmasının aktif ilanlarına veya diğer Aşçıbaşı ilanlarına göz atabilirsiniz.Kupa Yemek Aşçıbaşı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Denizli / Merkez Neşve

Neşve firmasının aktif ilanlarına veya diğer Cafe Personelleri ilanlarına göz atabilirsiniz.Neşve Cafe Personelleri ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Çankaya Elka Gıda

Elka Gıda firmasının aktif ilanlarına veya diğer Aşçı Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Elka Gıda Aşçı Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Bakırkoy Kazan Lokantası

Bakırköy’de faaliyet gösteren TÜRK MUTFAĞI LOKANTAMIZ için , Sadece Türk mutfağı-Osmanlı Mutfağıı konusunda çalışmış tecrübeli Ustabaşı alınacaktır. İş Prensibi olan,Sorumluluk Sahibi etkin kişiler tercihimizdir...