GENEL NİTELİKLER Göztepe şubemizde görevlendirmek üzere“Aşçı” arıyoruz. · Mesleğinde en az 2 yıl deneyimli, · Türk mutfağı konusunda bilgi sahibi ve tercihen aşçılık belgesine sahip, · Mutfak ekipmanlarını kullanma konusunda bilgili ve pişirm..
GENEL NİTELİKLER Yeni açılacak şubemizde görevlendirmek üzere“Aşçı” arıyoruz. · Mesleğinde en az 2 yıl deneyimli, · Türk mutfağı konusunda bilgi sahibi ve tercihen aşçılık belgesine sahip, · Mutfak ekipmanlarını kullanma konusunda bilgili ve ..
İSTANBUL ARNAVUTKÖY’ DE YER ALAN 3. HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE KURULU, TOPLU YEMEK ÜRETİMİ FAALİYETİNDE BULUNAN, SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZDA; • En az ilkokul mezunu • Toplu Yemek üretimi sektöründe fırında üretilen ürünler hakkında tecrübe sahibi ve aşçı olarak görev almış, benzer pozi..
İSTANBUL ARNAVUTKÖY’ DE YER ALAN 3. HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE KURULU, TOPLU YEMEK ÜRETİMİ FAALİYETİNDE BULUNAN, SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZDA; • En az ilkokul mezunu • Toplu Yemek üretimi sektöründe tatlı üretimi bölümünde aşçı olarak görev almış ve benzer pozisyonda en az 5 yıllık tecr..
Aşçı (Soğukçu) İSTANBUL ARNAVUTKÖY’ DE YER ALAN 3. HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE KURULU, TOPLU YEMEK ÜRETİMİ FAALİYETİNDE BULUNAN, SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZDA; • En az ilkokul mezunu • Toplu Yemek üretimi sektöründe soğuk yemek, zeytinyağlı bölümünde aşçı olarak görev almış v..
İSTANBUL ARNAVUTKÖY’ DE YER ALAN 3. HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE KURULU, TOPLU YEMEK ÜRETİMİ FAALİYETİNDE BULUNAN, SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZDA; • En az lise mezunu (Tercihen ön lisans ya da lisans mezunu) • Toplu yemek sektöründe en az 10 yıl deneyimli • Yönetimsel becerileri ve or..
Kartal / Uğurmumcu Mahallesi - Teknik Yapı Upcity Center Alışveriş merkezinde bulunan; 200 kişilik a Plus Lounge Restoranımızda veya 100 kişilik Cafe şubemizde yada diğer işletmelerimizde çalışabilecek; - Dünya mutfağına ciddi derecede hakim - İşinde yeterince tecrübeli ve profesy..
Hazır Yemek Üretim Tesisimizin merkez ve projelerinde görev verilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip Aşçı ve yardımcısı aranmaktadır. 1- Sıcak yemek ve/veya soğuk yemek konularında deneyimli olanlar, 2- Döner açıp saran ve kesebilen ustalar 3- Esnek çalışma ve vardiyalı sisteme (..
TUZLA DA DERİ ORGANİZEDE 20--30 KİŞİ ARASI PERSONELİMİZE YEMEK VE TEMİZLİK YAPACAK AŞÇI ALINACAKTIR.......
Banket servis agirlikli Ikramli organizasyonlara ev sahipligi yapan firmam icin geleneksel Turk mutfaginda en az bes yil deneyimli,etkin zaman ve proje yonetimi uygulayabilen, butce ve raporlama faaliyetlerine hakim, guleryuzlu ve presentable asci aramaktayim. (Alakart mutfak deneyimi de olmali)..