Aşçı İş İlanları

Pozisyon: Aşçı
İstanbul Avrupa / Fatih Fitslim Sports Club

FİTSLİM SPOR MERKEZİMİZ İÇİN... sektöründe genç ve dinamik ekibiyle hızla büyüyen firmamızın İdari İşler Departmanında görev alacak; -Sabah10:00/akşam 20:00 saatlerinde çalışacak,pazar günü tatil yapacak, - Yiyeceklerin hazırlığı, pişirilmesi ve sunuma hazırlanmasında yardım..

İstanbul Anadolu / Pendik Mavi Clup Fitness

Mavi Club SPA Merkezimizde cafe/mutfak bölümünde çalışabilecek ; - En az 2 yıl tecrübeli, - İş disiplinine sahip, Çalışmaya ihtiyacı olan sorumluluğu taşıyabilecek, ekibindeki kişilerle uyum içerisinde çalışabilecek, - İnsan ilişkilerinde başarılı, - Müşteri memnuniye..

İstanbul Anadolu / Tümü Yakamoz Denizcilik

YAKAMOZ DENİZCİLİK TÜRKİYE GENELİ OLARAK; DENİZCİLİK SEKTÖRÜNDE YÜKSEK MAAŞ VE KARİYER İÇİN YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA; YÜK GEMİLERİ YOLCU GEMİLERİ RO-RO TANKER GEMİLERİ VE ÖZEL YATLARDA 1250-3000 USD MAAŞ İLE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ/DENE..

İstanbul Anadolu / Üsküdar İş Bankalılar Derneği

İŞLETMEMİZE NİSAN-EKİM DÖNEMİ İÇİN YETİŞMİŞ VEYA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE AŞÇI/AŞÇI YARDIMCISI ALINACAKTIR.YATACAK YER YOKTUR...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

Burda Dijital Baskı Merkezi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yemekçi Ve Çaycı ilanlarına göz atabilirsiniz.Burda Dijital Baskı Merkezi Yemekçi Ve Çaycı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Esse Gıda

Etiler'de faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde "SOĞUK AŞÇI (MEZECİ)" olarak çalışacak; Soğuk meze konusunda deneyimli, Disiplin ve titizliğini, deneyimini işine yansıtabilecek, Öğrenmeye ve sürekli gelişime açık, Ekip çalışmasına yatkın, (Askerlik hizmetini ..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu 5. Kat Restaurant

HİJYEN VE ÜRÜN KULLANIM VE SAKLAMA KURALLARINI BİLEN,EĞİTİMLİ,YADA SERTİFİKALI,HIZLI,TEMİZ,DİSİPLİNLİ,ÇALIŞKAN,UZUN SÜRELİ ÇALIŞABİLECEK,GÜVENİLİR VE ZEKİ ELEMANLAR ARANMAKTADIR. İTALYAN,UZAKDOĞU,TÜRK MUTFAĞI,HAMUR İŞLERİ,ZEYTİNYAĞLILAR VE PASTANE ÜRÜNLERİNİ BİLEN YADA YATKINLIĞI OLAN,BİLMİYOR..

Aranan Nitelikler • Benzer görevde minimum 3 yıl deneyimi bulunan ( İnşaat firmaların da ), • Diksiyonu düzgün, • Güler yüzlü ve dış görünümüne önem veren, • Kişisel bakım ve hijyenine dikkat eden, • Temiz, titiz ve çalışmayı seven, • Bedenen çalışmaya enge..

İstanbul Avrupa / Şişli Terakki Catering

Özel okul, Kolej vb okul projelerinde görev alabilecek, Aşçı pozisyonunda, Sıcak, soğuk bilgisine sahip, DÖNER TAKIP KESMEYİ BİLEN, Dünya mutfağına hakim, İşinde tecrübeli, Takım çalışmasına yatkın, Hijyene ve titizliğe önem veren, Sarıyer ve Beşiktaş..

Kırklareli / Vize Serenity Güzellik & Estetik

AHÇI ALINACAKTIR; -KIYIKÖYÜN EN BÜYÜK EN GÜZEL OTELİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE -23 ODALI BUTİK OTELİMİZDE -AKŞAM YEMEĞİNDE MEZE ÇIKARTABİLECEK -TEMEL BALIK PİŞİRME TEKNİKLERİNİ BİLEN -EKİP ÇALIŞMASI YAPABİLECEK -HAFTA SONU YOĞUN ÇALIŞABİLECEK -KENDİ DOKUNUŞL..