Aşçı İş İlanları

Pozisyon: Aşçı
İstanbul Avrupa / Eyüp AHA HAZIR YEMEK

3.Havaalanı Şantiyesinde Hizmet veren firmamızın Yemek Üretim Entegre Tesisinde Çalıştırılmak üzere; -Hijyen Kurallarına önem veren, -En az ilkokul mezunu, -Tercihen Toplu Yemek Sektöründe Tecrübeli, -Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, -Sıcak veya soğuk mutf..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Toktut

Bakırköy incirli caddesinde bulunan cafemizde nezih ortamda mutfakta çalışabilecek, gün içerisinde 3-4 çeşit yemek ve pasta yapabilecek, kalan zamanlarında ise servise yardımcı olabilecek güleryüzlü sevecen tercihen bayan çalışma arkadaşı arıyoruz...

firmamız bünyesinde çalışacak Günlük Temizlik ve 5 ile 10 Kişilik Yemek yapabilecek aşçı alınacaktır Çalışma Günleri / Saatleri Pazartesi - Cumartesi 08.00 / 18.00 Arası..

İzmir / Bornova BORTAR YEMEK VE GIDA

30.000 kişilik üretim kapasitesiyle hizmet kapsamında sigortalattığı müşterileriyle Ege Bölgesi’nin en büyük ve en güvenilir yemek fabrikası olan BORTAR YEMEK, 1993'ten beri Toplu Yemek ve Catering hizmeti vermektedir. 7.000 M2 kapalı alanı ile günlük 100,000 kişilik yemek üretim kap..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Ada Yiyecek İçecek Ve Turizm

GENEL NİTELİKLER Karaköy’de faaliyet gösteren lokantamızda istihdam edilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip “AŞÇI” aranmaktadır. • Soğuk mutfak ve meze konusunda tecrübeli • Mutfakta yer alan tüm araç ve gereçleri etkin kullanma becerisine sahip • Hijyen ku..

mutfak bölümüzde çalışacak kahvaltıcı alınacaktır..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; TERCÜBELİ AŞÇI ARANIYOR...

İzmir / Bornova Bukalemoon Cafe & Food

Cafemiz Bukalemoon'da çalışabilecek aşçı veya aşçı yardımcısı arıyoruz. İlana kendini geliştirmek isteyen ve uzun süreli çalışmak isteyenler adayların başvurmasını özellikle tavsiye etmekteyiz. Menümüz alakartlı dünya mutfağı üzerinedir...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ayser Gıda A. Ş.

Firmamız bünyesinde 10 kişiye yemek yapabilicek Bayan Aşçı aramaktayız...

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla ..