Aşçı İş İlanları

Pozisyon: Aşçı
İstanbul Anadolu / Kartal Özfer Reklam

KARTAL 'DA Açıkhava Reklamcılık Sektöründe faaliyette bulunan firmamıza aşağıdaki özellikleri kapsayan KARTAL Civarında ikamet eden (Yakacık, Uğur Mumcu, Soğanlık ve Kartal Mahallelerinde İkamet Eden Şirket Genel Müdürünün yemeğini yapacak, Ofis katlarının temizliği, çay ..

Eskişehir / Tepebaşı Beyazpark Restaurant

Sabah 10:30 -22-30 saatleri arasında vardiyalı çalışacak sıcak soğuk meze bilen aşçı aranıyor...

Antalya / Kumluca Simurg Evleri

Antalya, Olimpos’ta bulunan 35 yataklı aile pansiyonumuza titiz, eli yemek yapmaya yatkın, yatılı kadın aşçı / aşçı yardımcısı alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

İzmir / Tümü OhannesBurger

İzmir'de OhannesBurger şubelerinde çalıştırılmak üzere deneyimli/deneyimsiz aşçı ve aşçı yardımcıları... Hamburgerin atalarını değil, babalarını üretip satan fiyaı ve hizmeti ile onbinlerce hayranı olan bir markanın elemanı olarak çalışmak size göre geleceği parlak "baba" bir iş ise, hi..

Muğla / Bodrum Mavi Yeşil Pansiyon

Şirketimize acil aşçı / aşçı yardımcısı aranıyor. Kalacak Yer + Ssk + Maaş..

İstanbul Avrupa / Şişli Bomonti Balık

ŞİŞLİ'DE FAALİYET GÖSTEREN BALIK RESTAURANTIMIZ'A *GÜLER YÜZLÜ, EKİP ÇALIŞMASINI BİLEN, *MUTFAK BÖLÜMÜNDE SORUMLULUK ALABİLECEK, *DENİZ MAHSÜLLERİ VE MEZELER KONUSUNDA TECRÜBE SAHİBİ, *MEYHANE KÜLTÜRÜNÜ BİLEN, *SONUÇ VE ÇÖZÜM ODAKLI BAY/BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAY..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Alkent Cafe

Aranan Nitelikler Mutfak organizasyonunu sağlayabilecek, Gıda güvenliği ve hijyen kurallarına dikkat eden, Yemek sunum ve görseline özen gösteren, Takım çalışmasına yatkın, Toplu beslenme kurumlarında çalışmış, Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna..

İstanbul Anadolu / Kartal Huzur Gıda

CATERING SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZDE; TOPLU YEMEK KONUSUNDA DENEYİMLİ MERKEZ MUTFAKLARDA ÇALIŞMIŞ GRAMAJ BİLGİSİ OLAN SICAK VE SOĞUK HER İKİ ALANDA DA TECRÜBELİ AŞÇI ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Bi Pilav

BEYLİKDÜZÜ BAUHAUS MEVKİİNDE BULUNAN EV YEMEKLERİ RESTARUANTIMIZ İÇİN BAYAN AŞÇI ARANMAKTADIR...