Aşçı İş İlanları

Pozisyon: Aşçı
İstanbul Anadolu / Tümü Edirne Kırkpınar Lokantaları

Genel nitelikler: Zincir restoranlarda min. 3 yıl Şef Aşçı veya Şef Yrd. olarak çalışmış, Dış görünümüne ve kişisel bakımına özen gösteren, Hijyen kurallarını bilen ve uygulayan, 30-40 yaş aralığında, Vardiyalı çalışabilecek ve AVM'lerde bulunan restoran çalışma saatl..

Genel Nitelikler: Benzer ve zincir restoranlarda aşçı veya aşçı yardımcısı olarak çalışmış, Hijyen kurallarına dikkat eden, temiz ve titiz, Dış görünümüne özen gösteren ve kişisel bakımına önem veren, İşini severek yapan, güleryüzlü, 18-30 yaş aralığında A..

Iss Hazır Yemek Üretim Ve Hizmet A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Aşçı-Aşçı Yardımcısı-Garson Alınacaktır ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Hazır Yemek Üretim Ve Hizmet A. Ş. Aşçı-Aşçı Yardımcısı-Garson Alınacaktır ilanı için ba..

şirketemiz bünyesinde çalışmak üzere 12 kişilik yemek yapacak bay bayan aşçı alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Pendik ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

İSTANBUL ANADOLU YAKASI'NDA BULUNAN PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ; HAZIR YEMEK SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ YÖNETİMSEL BECERİLERİ VE ORGANİZASYON YETENEĞİ GÜÇLÜ ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Edirne Kırkpınar Lokantaları

Restorancılık sektöründe, zincir şubeler şeklinde faaliyet gösteren Gruppo Turizm İşletmeleri'nin Dudullu’da bulunan üretim tesisinde görevlendirmek üzere; tatlı veya üretim hazırlık bölümlerinin gece vardiyasında çalışabilecek Aşçı ve Aşçı Yardımcısı arıyoruz. • Tatlı üretiminde..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin 212 AVM şubesi için aşçı aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Bağcılar/Güneşli’ye ulaşım sorunu olmayan - Dünya mutfağı konusu..