Asistan İş İlanları

Pozisyon: Asistan
Adıyaman / Merkez One Voice Çağrı Merkezi

DAHA ÖNCE ÇAĞRI MERKEZİ TECRÜBESİ OLAN VEYA TELE İKNA KONUSUNDA YÜKSEK BECERİYE SAHİP OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. TÜRKİYE GENELİ DİGİTÜRK VE TURKCELL SUPERONLİNE GİBİ YÜKSEK MARKA DEĞERİNE SAHİP FİRMALARIN TELE SATIŞINI TÜRKİYE GENELİ SAĞLAMAKTAYIZ. ADIYAMAN ŞARTLARINA GÖRE İYİ BİR İSTİHDAMI..

İstanbul Avrupa / Tümü Küre Sağlık Estetik

- Çok iyi derece de Ingılızce ve Almanca bilen ( Özellikle yazışma dilini aktif kullanabilen ) , - İnsan ilişkileri kuvvetli , - Takım çalışmasına uyumlu , - Bilgisayar ( office ) programlarını aktif kullanabilen - Dinamik ve aktif , Deneyimli veya deneyimsiz çalışma..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Şans Noktası Astroloji Ve Danışmanlık

Eğitim durumuna değil, kabiliyet durumuna baktığımız, İletişimi kuvvetli Sosyal medya ile arası iyi, Kibar, sabırlı, saygılı, dürüst, hırslı ve azimli ''İkna kabiliyeti yüksek'' Asistan tanımını bilerek işe gelen, ve çalışma saatlerinde ofiste olacak ve diğer zamanların..

Bilişim şirketimiz üzerinde gelişime açık. Bilgisayar kullanımda becerili Sosyal medya ve telefon üzerinden gelen müşterilerimizin sorularını cevaplayabilecek Ofis genel düzeninden sorumlu olabilecek Diksiyonu düzgün Enerjik çalışma arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Şişli House Of Desing

Merkezi Almanya'da bulunan firmamızın İstanbul ofisi için çok iyi derecede İngilizce ve Almanca bilen, tüm görüşme ve yazışmaları yapabilecek , prezantabl-genç-dinamik sekreter / asistan alınacaktır. İlgilenenlerin cv lerini göndermeleri rica olunur...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Oytun Dış Ticaret Ltd Şti

Ataşehir de bulunan ithalat-ihracat firmamıza; *En az Lise mezunu *Ön muhasebe bilen *Ms Office programlarını etkin şekilde kullanabilen *Yurt içi - Yurt dışı Gelen misafirleri karşılayıp,toplantı organizasyonlarını planlayarak yönetebilecek,yönetilmesini asiste edebil..

Ankara / Çankaya Euroclean

ANKARA MERKEZ OFİSİMİZDE OFİS İŞLERİN DÜZENLENMESİNDE YARDIMCI OLACAK BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. MİNİMUM LİSE MEZUNU, TERCİHEN 2 YIL DENEYİMLİ, BAYAN, ÇANKAYA'DA VEYA YAKIN BÖLGEDE İKAMET EDEN ADAYLAR TERCİH EDİLECEKTİR İLETİŞİM : 0 312 419 18 18..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Havali Cafe-Diyetdem

En az lise mezunu Tercihen sağlık sektöründe benzer pozisyonda deneyimi olan Hasta memnuniyetine odaklı çalışabilecek Takip yönü kuvvetli, iletişimi güçlü Güleryüzlü ve sabırlı İstanbul Beylikdüzü Yakuplu Gürpınar çevresinde oturan,..

Ankara / Sincan New Adress Emlak

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK DENEYİMLİ DENEYİMSİZ ASİSTAN ALINACAKTIR FOTOĞRAF DÜZENLEYEBİLEN AYRINTILI AÇIKLAMA YAPABİLECEK ÇALIŞMA ARKADAŞI DEĞERLENDİRİLECEKTİR...

-Diksiyonu düzgün -Ofis programlarını bilen -25/45 yaş arası -bayan -Tercihen üniversite mezunu Bayan ofis asistanı arkadaş aramaktayız...