Asistan İş İlanları

Pozisyon: Asistan
Mersin / Yenişehir Soli Gayrimenkul

-Tercihen üniversite mezunu, -İletişim ve ikna kabiliyeti yüksek, -Dış görüntüsüne önem veren, -Güleryüzlü ve diksiyonu düzgün, -Microsoft Office programlarına hakim, -Tercihen deneyimli, adayların başvurması uygundur...

Kayseri / Melikgazi Airport

Restaurantımızda güler yüzümüz olacak kahvaltı chef i alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Beykoz Mmf Music And Media Factory

- Video Kurgu yapabilen ve çekim alanında çalışacak ve çözümler geliştirebilecek, - FinalCut, Adobe Premiere ve benzeri kurgu programlarına hakim, etkin şekilde kullanabilen, - Renk teorisi ve sinematografi bilgisi olan, - Ekip çalışmasına yatkın - Dijital portfolyo sunabilec..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Optimum Grup

Tercihen Anadolu yakasında ikamet eden , Minimum lise, ilgili bölüm ,bilgisayar ,halkla ilişkiler, pazarlama mezunu, 18-28 yaşları arasında, Ofis asistanlığı , back ofis , satış destek konusunda tecrübeli, Satış destek konusunda çalışmaya hevesli, mümkün ise tecrübeli,..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Ulusal Transfer

Sarıyer Büyükdere' deki ofisimizde pazartesi - cuma günleri arası 09:00 - 18:00 saatleri arasında çalışacak, klavyede hızlı yazı yazabilen, aktif olarak bilgisayar kullanabilen, öğretilecek programları hızlıca anlayabilecek, kullanabilecek, kendini teknolojiye..

Tekirdağ / Çerkezköy Baliç Mali Müşavirlik

GENEL NİTELİKLER Mali Müşavirlik ofisimizde muhasebe departmanında çalışmak üzere; Üniversitelerin ya da liselerin ilgili bölümlerinden mezun, En az bir yıl tecrübeli veya tecrübesiz Tek düzen hesap planına hakim Dikkatli düzenli, prezentabl Takım..

Ankara / Sincan Nefis Cafe Market

sincan fatih bölgesinde yeni açılan cafe ve market sorumlusunu asise edebilecek en az lise mezunu ehliyet sahibi olmak tercih sebebidir kesinlikle zaman sorunu olmayan yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek..

PART-TIME VE DÖNEMSEL ÇALIŞABİLECEK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ Şirketimizin ( www.hakanakbulut.eu) çeşitli proje ve çalışmalarında görevlendirilmek üzere dönemsel ve Part-time çalışabilecek üniversite öğrencisine ihtiyaç duyulmaktadır. Seçilecek arkadaşımızın Kalkınma Ajansı ve diğer ..

İstanbul Avrupa / Eyüp Kılıçhan Yapı

*Telefon ve görüşme trafiğinin yürütülmesi, * Ofis iç ve dış bilgi akışının sağlanması, * Ön muhasebeye yönelik görevlerin gerçekleştirilmesi, * Yazışmaların takip edilmesi ve dosyalanması, * Uzun vadeli çalışmak isteyen bayan eleman aranıyor..

İstanbul Avrupa / Fatih Esas Grup Medikal Dental Ltd.

En az Lise mezunu, • 18-30 yaş arası Bay ve Bayan, . Tüm büro işlerini koordine edecek . Bilgisayarda sipariş, fatura ve ödemeleri girip takip edecek • Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, • Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlamas..