Asistan İş İlanları

Pozisyon: Asistan
Ankara / Etimesgut Büyük Atılım Gayrimenkul

BÜYÜK ATILIM GAYRİMENKUL OFİSİNE DOLGUN ÜCRETLE ÇALIŞABİLECEK TAM ZAMANLI VEYA PART TIME OLARAK TECRÜBESİZ VEYA TECRÜBELİ BAYAN GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Ansar Group

DIŞ TİCARET firmamızda çalıştırılmak üzere, iyi derecede ingilizce bilen,BAYAN İHRACAT OPERASYON ASİSTANI alınacaktır. GENEL NİTELİKLER • İyi derecede İngilizce bilen,(yazma-konuşma-okuma) • Yurtdışı yazışmaları yapabilecek ve telefonlara bakabilecek, • Microsoft Offi..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Havuzbaşı Gayrimenkul Otomotiv Ev Tekstili

Havuzbaşı Gayrimenkul Ve Otomotiv; Firmamız 12 yıldır Anadolu Yakasında gayrimenkul, ev tekstili ve otomobil alım satım üzerine faaliyet göstermektedir. Firmamıza başvuruda bulunacak kişilerin seyahat engeli olmaması tercih sebebidir. Aradığımız Nitelikler; * 25-40 Ya..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Mae Grup

İşin Detayı; BAKIRKÖY FLORYA ŞENLİKKÖY'de yer alan firmamız için, Kesinlikle deneyimli, 20-35 yaşları arasında, En az üniversite mezunu Tüm microsoft ofis programlarına hakim Yazılı ve sözlü iletişim yönü kuvvetli, Prezantabl, Diksiyo..

İstanbul Avrupa / Güngören Playmax

İstanbul Güngören de toptan satış mağazamıza Kasada duracak ön muhasebe tutabilecek ve nebim programı kullanabilecek bir çalışma arkadaşı arıyoruz. Çalışma saatleri Sabah 08.30 Akşam 19:00..

Firmamız tüm Türkiye genelinde hizmet işleri yapmaktadır. Bünyemizde çalıştırılmak üzere seyahat engeli olmayan en az lise mezunu bayan yönetici asistanı aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Maltepe Serhat Osgb

ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN FATURA KESİP CARİ MUTABAKAT YAPABİLECEK TELEFONLARA BAKIP GÜNLÜK İŞLERİN TAKİBİNİ YAPACAK MİSAFİRLERİ KARŞILAYACAK BAYAN ARKADAŞ ARANMAKTADIR. NOT : İŞ KUR İŞ BAŞI EĞİTİMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLEBİLİR...

Adana / Seyhan Albany Madıcal Canter

AMERİKA VE BİR COK ULKEDE FAALİYET GÖSTEREN HASTANELER GRUBUNUN TÜRKİYE KOORDİNATÖRÜ İÇİN YÖNETİCİ ASİSTANI ARAYISIMIZ BULUNMAKTADIR ARANILAN NİTELİKLER İSE DİKSİYONU DUZGUN SEYAHAT ENGELİ BULUNMAYAN DİSİPLİNLİ VE ÇALIŞMAYA İHTİYACI OLAN. OLANAKLAR İSE 4000 TL MAAŞ + 6 AYDA BİR 2 MAAŞ İKRAMİYE + ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Brc Test Ve Otomasyon Sistemleri

Yönetici asistanlığı ve ön muhasebe görevini üstlenecek bayan eleman alınacaktır. İş Açıklaması * Ofis içi ve dışı iletişimi sağlamak; Telefon, faks, posta, trafiğini yönlendirmek, * Gelen/Giden evrakları takip ve organize ederek ilgili birimlere ulaştırmak, * Ofis sar..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Trans İnşaat

Hadımköy Mahallesinde bulunan ofisimizde çalışmak üzere yönetici asistanı aramaktayız. Ofisimiz gayrimenkul danışmanlığı, arsa satışları ve mimari projelendirme ve uygulama alanlarında hizmet vermektedir...