Bakım Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Bakım Elemanı

GENEL NİTELİKLER Firmamızda Elektrik Bakım Elemanı olarak görevlendirilecek, • Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Elektrik, Elektronik,Otomasyon bölümlerinden mezun, • Üretim yapan firmaların bakım bölümlerinde en az 2 yıl deneyimli, • Proje, teknik resim okuyabilen,..

Mersin / Mezitli Atm Aksa Asansör

Ehliyetli asansör bakım elemanı aranmaktadır...

İzmir / Kemalpaşa Vsm Otomotiv Ltd. Şti.

İzmir Kemalpaşa-Ulucak’ta yer alan talaşlı imalat yapan fabrikamızda görevlendirilmek üzere; • Meslek Lisesi , Meslek Yüksek Okulu, Çıraklık Eğitim merkezi mezunu , • CNC ve Üniversal tezgahların bakımından anlayan minimum 3 yıl iş tecrübesi olan . • Mekanik..

Ankara / Altındağ Özel Sağlık Hizmetleri

Genel nitelikler: Aydınlıkevler Mahallesinde bulunan firmamızın, anlaşmalı olduğu Hastanelerde kullanılan Hasta Yatakları ve Hasta Sedyelerinin bakım ve onarımlarını yapmak üzere görevlendirilecek, aktif araç kullanarak seyehat edebilecek , başarma azmi yüksek, dikkatli, takım çalışmasına yatk..

Muğla / Merkez KİMTAŞ KİREÇ A.Ş

Kimtaş Kireç'in Pınarhisar ve Muğla Kireç Fabrikaları'nda çalışacak, Makine Bakım Elemanları arayışındayız. Aranılan Nitelikler: * Endüstri meslek Lisesi, Metal İşleri, Makine, Torna, Tesviye bölümlerinden mezun ya da Bakım üzerine Ustalık/Kalfalık belgesi olan *Asker..

İstanbul Avrupa / Fatih Cagaloğlu Hamamı

- 40 yaşını aşmamış - Daha önce hamam sektöründe çalışmış - diksiyonu ve ikili ilişkileri düzgün - Kişisel bakımına son derece dikkatli - Müşteri memnuniyeti ön planda olan - çalışma saatlerine ve iş disiplinine uyan - en az iki yabancı dil sahibi (tercihen Arapç..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Senin Benim Bakım Merkezi

Güzelce'de bulunan bakım merkezimize Büyükçekmece civarında oturan 2 erkek bakıcı personel aranmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı asgari 400 saatlik Engelli Bakım, Yaşlı Bakım, Yaşlı ve Hasta Refakatçisi modüler programı veya yükseköğretim kurumlarının aynı amaçlı, eşdeğer eğitim programlarında..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Senin Benim Bakım Merkezi

Güzelce'de bulunan bakım merkezimize Büyükçekmece civarında oturan kadın bakıcı personel aranmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı asgari 400 saatlik Engelli Bakım, Yaşlı Bakım, Yaşlı ve Hasta Refakatçisi modüler programı veya yükseköğretim kurumlarının aynı amaçlı, eşdeğer eğitim programlarından ..

Adana / Seyhan Poyraz Group Asansör

Vasıflı / vasıfsız 18 - 30 yaşlarında bay eleman alınacaktır...

Ankara / Yenimahalle Özkaraoğlu Hidrolik Ltd. Şti.

Evinde temizlik, yemek ve kişisel bakımını yapacak 35-45 yaş arası deneyimli bayan eleman. not: Beyefendi sabah 09:00 ile akşam 18:00 arası iş yerinde olur...