Bakım Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Bakım Elemanı
Bursa / Kestel Burçsan Lastik

*Kalıphane bölümünde çalışmış veya yetiştirilmek üzere kalıpçılar; *Firmamız fabrika genelinde ihtiyaç duyulan tüm periyodik ve arızi bakımlarının gerçekleştirilmesinde görev almak üzere bakımcılar; Endüstri Meslek Liselerinin Metal, Makine, Torna Tesviye, kalıp bölümü ..

Bursa / Tümü Kerevitaş Gıda

Türkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim, İçim, Alpella, Uno, Godiva, Superfresh gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding ailesinden Kerevitaş olarak, Bursa fabrikamızda görevlendirilmek üzere Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır. İş tanımı..

Mersin / Toroslar Denizler Grup

Firmamıza ait Mersin ilinde saha içerisinde çalışacak İş Makineleri ve Konkasör Yağcısına İhtiyaç Vardır. İlgili Kişi, Emrah KANAR / 0.543 542 33 13..

İstanbul Anadolu / Kartal Best Makina

Best Makina firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bahçıvan ilanlarına göz atabilirsiniz.Best Makina Bahçıvan ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kocaeli / Gebze Polres Polyester Ltd. Şti.

Dış Ticaret departmanında istihdam edilmek üzere; • İyi derecede İngilizce bilen (ikinci dil tercih sebebidir.), • Ms Office programlarını çok iyi kullanabilen, • Uluslar arası pazarlar için yeni Pazar araştırmaları yapma , sunum ve satış takvimleri oluşturma konusunda dışa ..

Bursa / Nilüfer Burkut Ambalaj

Oluklu Mukavva sektöründe, Bursa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikamızda istihdam edilmek üzere, Tercihen meslek liselerinin elektrik/elektronik bölümlerinden mezun, Otomasyon bilgisi olan, Fabrika bakımcısı olarak en az 3 yıl tecrübeli, Tesisat ve ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler ADECCO ERENKÖY

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de ve 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı ve 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturan Adecco, İnsan Kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış..