Bakım Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Bakım Elemanı

Engellilere hizmet veren 7/24 aktif olan kurumumuzda çalışmak üzere ekip arkadaşları arıyoruz...

Kayseri / Melikgazi Güven Ticaret

insaatlerde ve evlerde arıza tamir islerinde calısacak vasıflı vasıfsız eleman alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Tuzla Adecco Gebze

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

Antalya / Kepez Bölge Servisi

işinde tecrübeli klima ve beyaz eşya tamirinden iyi derece anlıyan sorumluluk sahibi araç kullana bilen ehliyetli usta aranmaktadır..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ay Huzurevi Ve Bakımevi

İSTANBUL AVRUPA YAKASI BÜYÜKÇEKMECE GÜZELCE YÖRESİNDE E5 E 200 METRE UZAKLIKTAKİ ÖZEL AY HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİMİZE GÜLERYÜZLÜ, SABIRLI, DİSİPLİNLİ VE SÜREKLİ ÇALIŞMAYI HEDEFLEYEN, TERCİHEN LOKASYONA YAKIN İKAMET EDEN YADA KURULUŞUMUZDA KALMAK İÇİN ENGELİ BULUNMAYAN EN AZ İLKOKUL MEZUNU OLU..

Kocaeli / Çayırova Pimsa Adler

Genel Nitelikler • Üniversitelerin Teknik Eğitim veya Mühendislik Fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun, • Kalıp tasarım, imalat, kabul ve bakım konularında bilgi ve tecrübe sahibi, • Yüksek sorumluluk ve takipçilik niteliklerine sahip, • Takım çalışmasına yatkın ve ekip ..

Kocaeli / Tümü MODERN AMBALAJ

Oluklu mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Gebze' de bulunan fabrikasında 'Mekanik Bakım Elemanı' olarak görevlendirilmek üzere; • Lise veya Meslek Yüksek Okullarının Makine, Metal, Torna Tesviye, Motor ya da Mekatronik bölümlerinden mezun, • Yoğun çalışma temposuna uy..

İstanbul Anadolu / Tuzla BUYRUK GROUP

MEKANİK BAKIM USTASI ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ - BAY SERVİS GÜZERGAHLARIMIZ GEBZE-ÇAYIROVA, PENDİK-ESENYALI-AYDINLI-ORHANLI ÇALIŞMA SAATLERİ 1. VARDİYA 09:00 - 17:00 2. VARDİYA 17:00 - 01:00 AYRICA HAFTA (1) GÜN 21:00 - 09:00 MAAŞ-SGK-..

Tekirdağ / Çerkezköy Vem ilaç

- Meslek Yüksek Okulları veya Liselerin Makina vb. ile ilgili bölümlerinden mezun - Tercihen genel bakım, onarım konusunda deneyimli, - Ekip çalışmasına yatkın, - Takipçi, dinamik, yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek - B sınıfı sürücü belgesi olan ve aktif olarak araç kull..

Tekirdağ / Çerkezköy Vem ilaç

- Meslek Yüksek Okulları veya Liselerin Elektrik ile ilgili bölümlerinden mezun, - Tercihen genel bakım, onarım veya enerji konusunda deneyimli, - Ekip çalışmasına yatkın, - Takipçi, dinamik, yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek - B sınıfı sürücü belgesi olan ve aktif olara..