Barista İş İlanları

Pozisyon: Barista
İstanbul Anadolu / Kartal Kahve Dünyası

Türkiye genelinde 140' ı aşkın satış noktamızın İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA bulunan SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI mağazalarında Kahve Dünyası Ailesine dahil olarak, eşsiz lezzetteki ürünlerimizin uluslararası hizmet standartlarında misafirlerimize sunumunu ve satışını gerçekleştirecek SERVİS PERSONELLERİ v..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Dalyan Sanat Cafe

BÜYÜKÇEKMECE KÜLTÜRPARK ARKASINDA BULUNAN DALYAN SANAT CAFE İÇİN, -MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI ÇALIŞAN, -DİNAMİK, GÜLER YÜZLÜ VE İLETİŞİM BECERİLERİ YÜKSEK, -İŞ AHLAKINA SAHİP, -TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN, -ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYAN, -KİŞİSEL HİJYENE VE ..

Bursa / Tümü Shaya

GENEL NİTELİKLER Bursa'da bulunan mağazalarımızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırlanan içeceklerimizi ve onlara eşlik eden enfes yiyeceklerimizi, güleryüzlü hizmetleriyle misafirlerimize sunacak, kahveye ve insana tutkulu "Baristalar (Servis Elemanları)" arıyoruz. ..

İzmir / Konak Shaya

GENEL NİTELİKLER İzmir'de bulunan mağazalarımızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırlanan içeceklerimizi ve onlara eşlik eden enfes yiyeceklerimizi, güleryüzlü hizmetleriyle misafirlerimize sunacak, kahveye ve insana tutkulu "Baristalar" (Servis Elemanları)" arıyoruz. ..