Barista İş İlanları

Pozisyon: Barista
Tekirdağ / Çorlu Shaya

GENEL NİTELİKLER Tekirdağ / Çorlu'da açılacak olan mağazamızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırlanan içeceklerimizi ve onlara eşlik eden enfes yiyeceklerimizi, güleryüzlü hizmetleriyle misafirlerimize sunacak, kahveye ve insana tutkulu "Baristalar" (Servis Elemanları)" arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kahve Dünyası

Türkiye genelinde 140' ı aşkın satış noktamızın İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA bulunan mağazalarında Kahve Dünyası Ailesine dahil olarak, eşsiz lezzetteki ürünlerimizin uluslararası hizmet standartlarında misafirlerimize sunumunu ve satışını gerçekleştirecek SERVİS PERSONELLERİ ve BARISTALAR aramaktayız..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Dalyan Sanat Cafe

BÜYÜKÇEKMECE KÜLTÜRPARK ARKASINDA BULUNAN DALYAN SANAT CAFE İÇİN, -MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI ÇALIŞAN, -DİNAMİK, GÜLER YÜZLÜ VE İLETİŞİM BECERİLERİ YÜKSEK, -İŞ AHLAKINA SAHİP, -TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN, -ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYAN, -KİŞİSEL HİJYENE VE ..

İstanbul Anadolu / Kartal Lila's Lounge - Restaurant - Cafe

Alkollü Lounge Konseptli Mekanımızda Çalışabilecek; - Barista deneyimi olan - Çalışma disiplin ve ahlak kurallarına sahip - İş bitirebilme yetisine sahip - İş ahlak ve etik kurallarını bilen ve çalıştığı işletmeyi benimseyebilen - Sorumluluklarına sahip çıkabilen..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Roberts Coffee Başakşehir

Ağaoğlu My World Europa Sitesinde bulunan Robert's Coffee için; • Tercihen M.Y.O. Turizm bölümlerinden mezun, • Yiyecek İçecek sektöründe en az 2 yıl deneyime sahip, • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan, • Dinamik, Güler yüzlü ve iletişimi güçlü, • Esnek çalışma saatle..

Güçlü malî yapısı ile tesis yönetimi sektörünün liderlerinden biri olan İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş.; • Tuzla Operasyon Merkezimiz de bulunan Cafe de çalıştırılmak üzere; • Minimum lise mezunu • Esnek çalışma saatlerine uyumlu • Takım çalışmasına yatkın ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Derka Restaurant Mado Şubeleri

CAFEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE, 19-29 YAŞLARI ARASINDA, SEKTÖRDE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ, KAHVE SUNUM VE ÇEŞİTLERİNİ BİLEN BARİSTALAR, 19-32 YAŞLARI ARASINDA, SEKTÖRDE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ, TEZGAH DÜZENİ,ÜRÜN HAZIRLAMA,SATIŞ VE ÜRÜN SUNUMU HAKKINDA GENEL Bİ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Derka Restaurant Mado Şubeleri

GIDA SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZIN BAYRAMPAŞA VE BALMUMCU ŞUBELERİNE; **KASİYER=TECRÜBELİ,20-30 YAŞ ARASI, **GARSON=SEKTÖRDE TECRÜBELİ, **KURYE=MOTOR SÜRÜCÜ BELGESİ OLAN, **TEZGAHTAR=SEKTÖRDE TECRÜBELİ, **AŞÇI=PERSONEL YEMEĞİ ÇIKARTABİLECEK TECRÜBEYE SA..