Bilgisayar Mühendisi İş İlanları

Pozisyon: Bilgisayar Mühendisi
Bursa / Nilüfer Or-Fa Isıtma Soğutma

Şirketimizin Bilgi İşem Bölümünde çalışacak (en az 2 yıl tecrübeli) PC, server, network, firewall bağlantıları konusunda bilgili Server ve ağ sistemlerini kurulumuna hakim Web uygulamalarının çalışma prensiplerini bilen Güncel web teknolojilerini (HTML5, Css, Jquery, Bootstra..

Konya / Karatay Selman Plastik

firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere ingilizce ve arapça bilen bay bayan eleman alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Kartal Cti Muayene Ve Denetim A. Ş.

Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun, · Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli, · Yazılım programları konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olan, yazılımsal sorunlara çözüm bulabilen, · Network, firewall ve sunucu yapılandırma ve yönetimi konusunda deneyim s..

İstanbul Anadolu / Pendik Sina Osgb

Şirket bünyemizde çalışacak, Aktif şekilde, fotoshop veya corel draw kullanabilen, Web sitemizi güncelleyebilecek ve Sosyal medya hesaplarımızı yönetecek. Bayan sosyal medya uzmanı aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Kartal 7 Tepe Bilişim Sistemleri Tic. Ltd. Şti.

Bilişim sektöründe IT danışmanlığı, teknik destek, sistem destek, altyapı/network, güvenlik sistemleri ve yazılım hizmetleri veren firmamızda çalışmak üzere; • Üniversitelerin ve/veya Meslek Yüksek Okulları'nın ilgili bölümlerinden mezun, • Bilgi Teknolojileri alanında en az 3 yı..

Konya / Merkez Moda İnşaat

- Android veya İOS geliştirme ortamları hakkında bilgi sahibi, (JAVA, ANDROİD, MATERİAL DESİGN, RESTFUL SERVICES, JSON) - Takım çalışmasına yatkın, esnek ve yoğun çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, - Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya ilgili bölümlerinden me..

Konya / Selçuklu Opak Yazılım Ltd. Şti

Masaüstü Yazılımcılar için Aranan Nitelikler : • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, • İyi derecede C# ve MSSQL bilgisine sahip, • En az 4 yıllık tecrübe sahibi, • XML Web Servisleri, T-SQL, ADO.NET Entity Framework (Code First Development) ve LINQ konul..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Panel Planlama Ve Yazılım

Temel Nitelikler -Üniversitelerin Bilgisayar / Elektrik-Elektronik / Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği / Mekatronik / Matematik Mühendisliği bölümlerinden mezun, -C++ dili ile uygulamaya geçmiş yazılım geliştirmiş ve OpenCV deneyimi olan, -Nesne tabanlı yazılım geliştirm..

Kocaeli / İzmit Tera Isı Teknolojileri

ISITMA SOĞUTMA TOPTANCISI OLARAK ÇALIŞAN ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; -İNTERNET SİTEMİZİ GÜNCELLEYECEK - TÜM TÜRKİYEYE HİZMET VERECEK - ŞİRKETİMİZİ İNTERNET ORTAMINDA İLERİYE TAŞIYABİLECEK - İNTERAKTİF SATIŞ KANALLARININ YÖNETİMİNİ YAPACAK. (N11,SAHİBİND..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Mikromaks Mühendislik

Genel nitelikler: Mikro Yazılımevi ERP çözüm ortağı olan firmamıza Yazılım Uzmanları arıyoruz. Çok İyi derecede C# ve ASP.NET bilen, , Windows Form uygulamalarına hakim Microsoft SQL Server ile yazılım geliştirme tecrübesi olan (View, Stored Procedure, Functio..