Bilgisayar Mühendisi İş İlanları

Pozisyon: Bilgisayar Mühendisi
İstanbul Avrupa / Beşiktaş Net Danışmanlık

Başka yatırımları büyük ses getirmiş ve başarıdan başarıya koşan yatırımcıların ortaklığında kurulmuş bir mobil teknoloji şirketi olan müşterimiz için, Bu kapsamda • Maliyet Muhasebesi, Logo Tiger ve UFRS, • Satın Alma, Pazar araştırma • ATL, BTL ve Digital Paz..

İstanbul Avrupa / Avcılar Chn Güvenlik Sistemleri Ltd.

ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ KONUSUNDA FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA - Üniversitelerin bilgisayar mühendisliği bölümlerinden mezun veya 2 yıllık MYO ilgili bölümlerinden mezun, - İyi derece donanım ve Network bilgisine sahip , Windows işletim sistemleri ve Office uygulamalarına ha..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Timcom Bilişim

Ağırlıklı olarak kurumsal müşterilerimize yerinde destek hizmeti verebilecek, özellikle Server Mimarisi, Network, SQL ve Microsft Sistem sorunlarında çözüm üretebilecek çalışma arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Mikromaks Mühendislik

Genel nitelikler: Mikro Yazılımevi ERP çözüm ortağı olan firmamıza Yazılım Uzmanları arıyoruz. Çok İyi derecede C# ve ASP.NET bilen, , Windows Form uygulamalarına hakim Microsoft SQL Server ile yazılım geliştirme tecrübesi olan (View, Stored Procedure, Functio..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Mb Bilgi İşlem

Mb Bilgi İşlem firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bilgi İşlem Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Mb Bilgi İşlem Bilgi İşlem Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..