Bilgisayar Mühendisi İş İlanları

Pozisyon: Bilgisayar Mühendisi

Bilişim, elektronik ve yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamıza; - Seyahat engeli olmayan, - Ankara'da ikamet eden, - Php , Mysql Deneyimi olan ve MVC olarak kodlayabilen, - Html5,Css3 ve Responsive Deneyimi olan, - NodeJS Az-Orta düzey bilgisi olan iş arkadaşları..

Kocaeli / İzmit Tera Isı Teknolojileri

ISITMA SOĞUTMA TOPTANCISI OLARAK ÇALIŞAN ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; -İNTERNET SİTEMİZİ GÜNCELLEYECEK - TÜM TÜRKİYEYE HİZMET VERECEK - ŞİRKETİMİZİ İNTERNET ORTAMINDA İLERİYE TAŞIYABİLECEK - İNTERAKTİF SATIŞ KANALLARININ YÖNETİMİNİ YAPACAK. (N11,SAHİBİND..

Konya / Karatay Selman Plastik

firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere ingilizce ve arapça bilen bay bayan eleman alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Kartal Rgs Yazılım Ve Bilişim Sistemleri

Genel nitelikler: Üniversitelerin ilgili 2 veya 4 yıllık bölümlerinden mezun En az bir (1) yıl sektör deneyimi olan PHP ve MYSQL teknolojilerine hakim HTML ve CSS bilgisine ve deneyimine sahip Takım çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi, kariyerinde yükselmeyi hedefleye..

İzmir / Konak Asrın Grup

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Bilgisayar veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden mezun, Tercihen en az 2 yıl tecrübeli, XHTML, CSS, JavaScript, Php ve MySQL konularında deneyimli, PHP Framework üzerinde çalışmış, tercihen CakePHP frameworklerine hakim, ..

İstanbul Anadolu / Pendik Anet Yazılım

ANET Yazılım BT Güvenliği, SIEM/Log Yönetimi konularında çalışan bir firmadır. Proje ve ürün tasarım sürecinde yer alacak, teknik rol üstlenerek satış destek faaliyetinde bulunacak (teknik sunumlar, POC), uygulama aşamasında (kurulum, entegrasyon) ana rol üstlenecek, sorumlu olduğu ürün ve sistemler..

İstanbul Anadolu / Pendik Anet Yazılım

RESPONSIBILITIES • Drive complex deployments of SureLog. • Support customer engagements end-to-end to include implementation, configuration, operations, maintenance and management of SureLog/Security Incident & Event Management (SIEM)solutions • Understand architecture and design t..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece İdol Yazılım A. Ş.

Java , asp net yada flex dillerinden birinde uzman , Kendini sürekli yenileyen , Sorumluluk almaktan kaçmayan uzun süreli çalışabilecek personel alımı yapılacaktır...

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Enakliyat Bilgi Ve İletişim Hizmetleri Ltd Şti

iOS Mobile Developer • Bilgisayar, yazılım mühendisliği veya ilgili bölümlerden mezun, • Objective C, Swift kodlama dillerini bilen, • iOS arayüz tasarımlarını yapabilecek,, • Mobil uygulama geliştirme süreçleri konusunda deneyimli, • Mobil teknolojiler hakkınd..

firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere ingilizce ve arapça bilen bay bayan eleman alınacaktır..