Danışman İş İlanları

Pozisyon: Danışman
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Sesa Group

ESENYURT ŞANTİYE Projemize BAY Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18/ 50 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1750 + Yemek Avrupa yakası Şube / Bilg..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Sesa Group

AVCILAR - ESENYURT - BEYLİKDÜZÜ ve KÜÇÜKÇEKMECE de ki SİTE - RESİDENCE - İŞ MERKEZİ Projelerimizde Hemen iş imkanı ile çalışabilecek Sertifikasız BAY - BAYAN Güvenlik - Gözetim Görevlileri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan..

BAYİMİZDE BULUNAN OTOMOBİL KORUMA SİSTEMLERİ DEPARTMANIMIZDA ÇALIŞACAK OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE DAHA ÖNCEDEN BULUNMUŞ, TEMPOLU ÇALIŞMA SİSTEMİNE AYAK UYDURABİLECEK, EKİP ARKADAŞLARI İLE İYİ GEÇİNEN, TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Okyanus Group

İstanbul genelindeki projelerimizde çalışabilecek acele BAY,BAYAN gözetim ve danışman görevlileri aranmaktadır. Ülkemizde en hızlı büyüyen ve gelişen güvenlik sektöründe yılda 350.000 personelin iş imkanına kavuştuğu alanda sizde yerinizi almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. ..

*** KİMLİKSİZ PERSONELLER ARIYORUZ *** GÜVENLİK ADAYI MEMURLARIN​A KURS + İŞ İMKANI SAĞLANMAKTADIR. İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA; 1.800 TL - 2000 TL ARASI MAAŞ + YEMEK + SGK SULTANBEYLİ, KURTKÖY, KARTAL, MALTEPE, PENDİK, ÇEKMEKÖY, ÜMRANİYE DUDULLU, K..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Adres34 Gayrimenkul

ÖZ GÜVENİ VE İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK,EKİP ÇALIŞMASINA UYGUN, DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖNEM VEREN, DİKSİYONU DÜZGÜN AKICI KONUŞABİLEN,ANALİTİK ÇÖZÜMLEME YETENEĞİ OLAN,SORUN DEĞİL ÇÖZÜM ODAKLI,UZUN VADEDE BİRLİKTE ÇALIŞMA AHLAKINA UYGUN, EN AZ LİSE MEZUNU SÜRÜCÜ BELGESİ OLAN, AĞIRLIKLI OLARAK PAZARLAMA SEK..

Kocaeli / Başiskele Fevzi Emlak

emlak ofisimizde çalışacak emlak danışmanı alınacaktır..

İzmir / Gaziemir Andaç İletişim

Dünyanın lider GSM operatörü VODAFONE'un mağaza satış kanalı olan ANDAÇ İLETİŞİM bünyesinde satış kadrosunda yer alacak takım arkadaşları aramaktayız. Mağaza Satış Danışmanı pozisyonunda aradığımız nitelikler: - tercihen en az lise mezunu, - erkek adaylar için asker..

*** KİMLİKSİZ PERSONELLER ARIYORUZ *** GÜVENLİK ADAYI MEMURLARIN​A KURS + İŞ İMKANI SAĞLANMAKTADIR. İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA AVCILAR, BEYLİKDÜZÜ, ESENYURT, HADIMKÖY ' DE BULUNAN SITE ŞANTİYE PROJEMİZE 15 KİŞİ ALINACAKTIR. 1750 - 2100 TL + MAAS+ SGK +YEM..