Danışman İş İlanları

Pozisyon: Danışman

*Sektör de deneyimli *İnsan ilişkilerinde Başarılı ve İletişim Becerileri Kuvvetli, *Genel Görünümüne Özen Gösteren, *Gayrimenkul Danışmanlık İşinde Yer Alıp Uzmanlaşmak İsteyen *Gelişime Açık, *Ofisin portföylerini ve kendi portföylerini pazarlamak *Kendi Zamanın..

Çankırı / Merkez Acar Turkcell İletişim Merkezi

Hayatında kariyer hedefi olan , Ekip çalışmasına ve yoğun iş ortamına uyum sağlayabilecek , Kendine güvenen ve diksiyonu düzgün arkadaşlarımızı aramıza bekliyoruz...

İstanbul Avrupa / Başakşehir VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

Ziya Gökap Mah. İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan projemizde değerlendirilmek üzere, GECE 12 / 36 sisteminde ( 17.30 / 08.00 ) görev yapacak çalışma arkadaşları aramaktayız. 444 1 812. Maaş : 1.600 TL. + Yemek + SGK....

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü İdeal Yapı Gayrimenkul

İNŞAAT VE GAYRİMENKUL FİRMAMIZA CALL CENTER EKİBİ ARANMAKTADIR. DİKSİYONU DÜZGÜN BİLGİSAYAR KULLANMAYI BİLEN İKİLİ İLİŞKİLERİ KUVVETLİ PREZENTABLE OFİS İÇİ DİYALOGLARI KUVVETLİ GİRİŞİMCİ EKİP ÇALIŞMASINA A..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Long Gayrimenkul

Bağdat Caddesi,Caddebostan'daki Gayrimenkul ofisimizde çalışacak; - İnsan ilişkilerinde başarılı - Diksiyonu düzgün - En az lise mezunu -Disiplinli çalışma prensibine sahip -Satış alt yapısı olan veya satış konusunda yeteneği bu..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Polathan Yatırım

8 YILDIR EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA DİNAMİK AKTİF PRATİK KARİYER SAHİBİ OLMAYI HEDEFLEYEN BAY-BAYAN GAYRIMENKUL DANIŞMANLARI ARAMAKTAYIZ. (EHLİYET ŞARTI VARDIR) • Yüksek gelir elde etmeyi hedefleyen, • Beylikdüzü - Esenyurt bölgesinde ikamet..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Englısh Tıme Çekmeköy

İş Tanımı: yabancı dil eğitim kurumunun English Time Çekmeköy şubesinin satış örgütlenmesinde çalışmak üzere; • Kuruma yabancı dil eğitimi almak isteyen yeni öğrenciler kazandırabilmek için telefon ve ileti yolu ile öğrenci adaylarına ulaşmak ve gerekli tanıtımı yapmak, • Öğ..

İstanbul Avrupa / Şişli Sesa Group

TAKSİM - ŞİŞLİ - BOMONTİ - NİŞANTAŞI ÇEVRESİ SİTE ve İŞ MERKEZİ Projelerimize BAY KİMLİKSİZ GÜVENLİK- GÖZETİM Görevlileri aranmaktadır En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan 1- TAKSİM Çalışma ; 2 gündüz 2 gece 2 izin ..

İstanbul Anadolu / Beykoz Sesa Group

BEYKOZ RİVA Mah. de Bulunan SİTE Projemize BAY - BAYAN Sertifikasız Güvenlik-Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası - Sabıka kaydı bulunmayan Çalışma : Bay; Hafta İçi - 12/36 / Bayan; Sabit Gündüz İmkanları; 20..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

Küçükçekmece ( Halkalı ) Atatürk Mah.de bulunan A+ Site Projemizde değerlendirilmek üzere 12 / 36 sisteminde görev yapacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Maaş : 1.800 TL. + SGK.. 444 1 812..