Danışman İş İlanları

Pozisyon: Danışman
Ankara / Çankaya Dr. Alp Gayrimenkul

Aranan Nitelikler Oluşturacağı portföy ile kendi işine sahip olmak isteyen gayrimenkul danışmanları aranıyor. Gayrimenkul sektörünün potansiyelinin farkında olan Sermayesiz,kendi emeği ile kendi işini kurmak ve büyütmek isteyen Ankara'nın en prestijli noktasında,şık bir ofist..

emlak ofisimizde calıçmak üzere diksiyonu düzgün kılık kıyafetine önem gösteren ehliyetli satış danışmanı ekip arkadaşları alınacaktır ÇALIŞMA SİSTEMİMİZİ OFİSİMİZDE BİLGİ VERMEKTEYİZ..

Şanlıurfa / Merkez Şanlıurfa Birey Okulları

Kendi Alanında Tecrübeye sahip olup okulumuzda çalıştırılmak üzere halkla ilişkiler uzmanı alınacaktır...

Mersin / Tarsus Çağdaş Medya Grup

Tarsus'ta Yeni Oluşturacağımız Tanıtım Projemiz İçin Kendine Güvenen, Diksiyonu Düzgün, Saha Çalışmasına Uyumlu Çalışma Arkadaşları... Maaş + Prim..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Sesa Group

BEYLİKDÜZÜ AVM - SİTE Projelerimize Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlisi personeller aranmaktadır - En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1750 Ort. + Yemek Avru..

Dış görünümüne önem veren Diksiyonu düzgün Satış pazarlama alanında tecrübesi olan Gayrimenkul alanında deneyimli personel aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sesa Group

ZEYTİNBURNU ve BAĞCILAR da ki SİTE - ŞANTİYE Projelerimize BAY Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası - Sabıka kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1700 Ort. + Yemek ..