Danışman İş İlanları

Pozisyon: Danışman
İstanbul Avrupa / Bağcılar Hun Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

GÜNEŞLİDE BULUNAN SİTE PROJEMİZE 2+2+2 SİSTEMİ İLE ÇALIŞABİLECEK BAYAN DANIŞMA PERSONELİ ARANIYOR...

Batman / Merkez Güven Turizm

Şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak üzere -kendine güvenen -diksiyonu düzgün -18-30 yaş arası BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ALINACAKTIR -SABİT MAAŞ -PRİM -S.S.K -YEMEK ŞİRKETİMİZE AİTTİR.....

İstanbul Anadolu / Ümraniye Kass Grup

ACELE KİMLİKSİZ DANIŞMA PERSONELLERİ ALINACAKTIR . ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI OLMAYAN BAYAN ARKADAŞLARI KURSA KAYIT YAPTIKTAN İTİBAREN GRATİS PROJELERİMİZ DE ÇALIŞMA FIRSATI SUNACAĞIZ. AVRUPA YAKASI ZEYTİNBURNU OLUVİUM GRATİS PROJEMİZE : 1900TL + SGK + AGİ BAKIRKÖY GRA..

İstanbul Avrupa / Şişli Kass Grup

OZEL GUVENLIK EGITIMINDE HER ZAMAN ILKLERE IMZA ATAN KASS GUVENLIK' TEN BIR ILK DAHA EN AZ ORTA OKUL MEZUNU 19-45 YAS ARASI HERKESE KIMLIK KARTINI ALIRKEN % 100 İŞ GARANTİSI SUNUYOR EN GEC IKI İS GUNU ICINDE İKAMETİNE EN YAKIN PROJELEIMIZDE 1700-2000 TL MAAŞ SGK-YEMEK ŞARTIYLA ÇALIŞMAYA..

İzmir / Buca Ağaoğlu Ticaret

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK KALİFİYE BAYAN GAYRİMENKUL DANIŞMANI ARANIYOR..

İstanbul Anadolu / Kadıköy World Security

İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA BULUNAN PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÇOK ACİL KİMLİKLİ VE KİMLİKSİZ BAY - BAYAN PERSONELLER ARANMAKTADIR. İSTANBUL ANADOLU YAKASI; ÜSKÜDAR, ÜMRANİYE BÖLGESİNDE BULUNAN SİTE VE ŞANTŞİYE PROJELERİMİZDE GÖREV YAPACAK DANIŞMAN BAY – BAYAN PER..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler World Security

ÇOK ACİLL BAY – BAYAN GÖZETİM DANIŞMAN İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA BULUNAN ŞANTİYE, SİTE, RESİNDANCE, OKUL, HASTANE VB. GİBİ PROJELERİMİZDE GÖREV YAPACAK BAY – BAYAN GÖZETİM DANIŞMAN PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. AVRUPA YAKASI; ESENYURT VE BEYLİKDÜZÜ BÖLGESİNDE BULUNAN SİT..

Tekirdağ / Çorlu Altınordu Gayrimenkul

Çorlu merkezli olmak üzere tüm trakya ve istanbulda kurumsal bir anlayışla faaliyet gösteren ofisimize aşağıdaki niteliklere uygun gayrimenkul danışmanı aranmaktadır. * Diksiyonu düzgün * Dış görünüşune özen gösteren * İnsan ilişkileri güçlü * Problem çözme yeteneğine sahip..

İstanbul Anadolu / Tümü İşsizlikle Mücadele Sevenler Derneği

ŞUBELERİMİZ İÇİN YÖNETİCİ; Açılacak olan şubelerimizde görevlendirilmek üzere YÖNETİCİLİK alanInda tecrübeli, ilgili bölümlerden mezun personel istihdam edilecektir...

İstanbul Anadolu / Tümü İşsizlikle Mücadele Sevenler Derneği

ŞUBELERİMİZ İÇİN MUHASEBE PERSONELİ; Açaılacak olan şubelerimizde görevlendirilmek üzere MUHASEBE alanında tecrübeli, ilgili bölümlerden mezun personel istihdam edilecektir...