Danışman İş İlanları

Pozisyon: Danışman
İstanbul Avrupa / Başakşehir Sesa Group

ESENYURT - ŞANTİYE Projemize Hemen iş imkanı ile çalışabilecek Sertifikasız 45 BAY Güvenlik - Gözetim Görevlileri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1700 + Yemek..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sesa Group

ATAŞEHİR de ki SİTE Projemize Hemen iş imkanı ile çalışabilecek Sertifikasız 53 BAY - 5 BAYAN Gözetim Görevlisi personelleri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası Sabıka kaydı bulunmayan - Bay / Bayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Hun Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

SİTE PROJEMİZİN HAVUZUNDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAYAN DANIŞMA HAVUZ PERSONELİ ALINACAKTIR. Başvuru:Şahin DEMİRCİ :0530 010 37 34..

İstanbul Avrupa / Şişli Kass Grup

İŞİNDE UZMAN YENİLİKÇİÇALIŞANLARIMIZ VE EĞİTMENLERİMİZLE VERECEĞİMİZ HİZMET MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ SAĞLAMA ODAKLI DEVAM EDEN BİR EĞİTİM DANIŞMANLIK KURUMU OLARAK EN AZORTAOKUL MEZUNU OLAN YÜZLERCE İNSANA İŞ İMKANI SAĞLAMIŞ OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ. - SİZDE T.C. VATANDAŞIYSANIZ - ADLİ S..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler World Security

İSTANBUL ANADOLU VE AVRUPA YAKASINDA BULUNAN PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÇOK ACİL KİMLİKLİ VE KİMLİKSİZ BAY - BAYAN PERSONELLER ARANMAKTADIR. İSTANBUL AVRUPA YAKASI; ESENYURT, BEYLİKDÜZÜ VE HADIMKÖY BÖLGESİNDE BULUNAN SİTE VE FABRİKA PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE KİMLİ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Realty Max Metropol Gayrimenkul

ESENYURT HARAMİDERE BÖLGESİNDEKİ GAYRİMENKUL OFİSİMİZE DİKSİYONU DÜZGÜN GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN PRESTİJ PARK-TERRACE MİX- SEMBOL İSTANBUL-HEP İSTANBUL PROJELERİNDE 2. EL SATIŞ VE KİRALAMADA YÜKSEK KAZANÇ HEDEFLEYEN BAY BAYAN GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI ALINACAKTIR.TECRÜBE ARANMAMAKTADIR.....

Ankara / Etimesgut Doganjeotermal

Çağrı Merkezimizde öğrenime açık, eğlenceli, motiveli, net maaşınızın yanısıra dolgun primlerle yüksek kazanç kariyer hedefi olup kendini geliştirmeyi seven çalışma arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Evdema

Ev Dekorasyon malzemeleri satışında, Sektörün lideri EVDEMA’nın,İstanbul’da bulunan AVM ve Cadde mağazalarında görevlendirmek üzere; perakende sektöründe kariyer ve yüksek maddi kazanım hedefleyen Satış Danışmanları arıyoruz. Bay/Bayan aşağıdaki özelliklere uyan herkesi EVDEMA ailesine bekliyo..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Timtaş Yönetim

Yönetim hizmetleri şirketimizce yürütülen Avcılar, Büyükçekmece , Beylikdüzü, Esenyurt, Küçükçekmece Fatih ve çevresinde bulunan site projerimiz ve öğrenci yurdu projelerimiz için diksiyonu düzgün , insan ilişkilerinde başarılı , sorumluluk sahibi , vardiyalı çalışabilecek resepsiyonist danışman gör..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Optimum Grup

Minimum lise mezunu, 18-30 yaşları arasında, Özellikle anketörlük , çat kapı satış , tanıtım pazarlama konusunda tecrübeli , Ürün ve hizmetlerin tanıtımı ve pazarlamasını gerçekleştirmek, Randevu ve çat kapı sistemiyle portföyüne yeni müşteriler kazandırmak, Aylık satı..