Danışman İş İlanları

Pozisyon: Danışman
İstanbul Avrupa / Sarıyer Turyap

OFİSİMİZDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI ARIYORUZ...

İzmir / Karşıyaka Nehir Day Tük Mad Paz San Tic Ltd

istikbal mobilya mağazamızda satışta tecrübeli bayan eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli Kass Grup

BAY - BAYAN 18-45 YAŞ ARASI EN AZ ORTAOKUL MEZUNU DİKSİYONU DÜZGÜN GÜVENLİK İŞİNDE DENEYİMLİ-DENEYİMSİZ KISA SÜREDE YÜKSEK KAZANÇ VE KARİYER HEDEFLEYEN, HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞABİLECEK PERSONELLER ARIYORUZ... AVRUPA ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Misyon Özel Güvenlik

İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAKİ PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE DANIŞMA GÖZETİM PERSONELİ İHTİYACIMIZ VARDIR...

İstanbul Avrupa / Şişli Kass Grup

MALTEPE VE KARTAL ÇEVRESİNDE İKİ AYRI SİTE PROJESİNDE 2+2+2 ÇALIŞMA SİSTEMİYLE EN AZ ORTAOKUL MEZUNU ADLİ SİCİL KAYDI BULUNMAYAN 18-45 YAŞ ARASI BAY 18-35 YAŞ ARASI BAYAN BAYLARDA 1,70 BAYANLARDA 1,60 BOY SINIRININ ALTINDA KALMAYAN KURSİY..

İstanbul Avrupa / Şişli Kass Grup

Özel Güvenlik Eğitiminde Türkiye'de İlklere İmza Atan KASS GÜVENLİK 'den Yeni Bir İlk Daha... KASS GÜVENLİK en az Ortaokul yada Lise Mezunu 18-45 yaş arası HERKESE, Özel Güvenlik Silahlı ve Silahsız Kimlik Kartı Eğitimi İle Birlikte %100 İŞ GARANTİSİ Sunuyor... Yapmanız Ge..

İstanbul Anadolu / Ataşehir İstanbul Güvenlik Ve Eğitim Hizmetleri

ATAŞEHİR'DE BULUNAN PROJEMİZ İÇİN BAY DANIŞMA PERSONELLERİ ALINACAKTIR. 1400+AGİ+185 YOL+YEMEK MUSTAFA DOĞAN:0549 460 75 02..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sesa Group

BAHÇEŞEHİR ŞANTİYE Projemize Hemen iş imkanı ile çalışabilecek BAY SERTİFİKASIZ GÜVENLİK - GÖZETİM GÖREVLİLERİ aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma ; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 2000 Toplam..

İstanbul Anadolu / Kadıköy World Security

ÇOK ACİL BAY – BAYAN GÖZETİM DANIŞMAN İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA BULUNAN VE YENİ BAŞLAYACAK OLAN PROJELERİMİZDE ÇALIŞACAK BAY – BAYAN GÖZETİM DANIŞMAN (KİMLİKSİZ) PERSONELLER ARANMAKTADIR. %100 İŞ İMKANI İLE ÇALIŞARAK ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI ALMA İMKANI. ARANAN ŞAR..

İstanbul Avrupa / Sarıyer VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

Sarıyer / Tarabya da bulunan site projemizde değerlendirilmek üzere 1 gündüz + 1 gece + 1 istirahat şeklinde görev yapacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Maaş : 1.650 TL.+ Sgk..