Editör İş İlanları

Pozisyon: Editör
İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Kokosh Tekstil

Toptan ve Perakende Satış yaptığımız bayan giyim üzerine kurulu web sitemize, ürünlerin fotoğraflarını çekebilecek, fotoğraflarını yükleyebilecek, Web sitesinin düzenlemesini yapabilecek, Photosop ve benzeri grafik tasarım programlarını kullanabilen, E-Ticarette deneyim kazanmış, Sosyal Medya hes..

İstanbul Anadolu / Maltepe Ulusoz Yayıncılık

Firmamız Türkiye'nin en önemli internet şirketlerinden biridir. Aşağıdaki özelliklerde eleman aramaktayız. :: İstanbul Anadolu yakasında Maltepe ve civarında oturan :: Üniversite yeni mezun veya mezun olma aşamasında :: Sosyal medya'da ve bilgisayar başında vakit geçirmeyi s..

Antalya / Konyaaltı Ka Medya A. Ş.

Foreing News Service Journalism, politics, international relations, economics graduate, etc. An excellent command of written and spoken English. This position requires a native English speaker. The analytical and creative skill to ensure clear, high-quality written communications..

Antalya / Konyaaltı Ka Medya A. Ş.

ANTALYA MERKEZDE İKAMET EDEBİLECEK ÇOK İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLEN DIŞ HABERLER ÜZERİNE SERVİS YAPAN YAYIN KURULUŞUMUZDA GENEL YAYIN SORUMLUSU OLARAK ÇALIŞABİLECEK TERCİHEN; GAZETECİLİK, BASIN YAYIN, KAMU YÖNETİMİ, SİYASET BİLİMİ, ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER VE EKONOMİ B..

Sektörün içerik lideri olan, EditörMatik markamız da görevlendirmek üzere ; - Wordpress ve hazır Web site sistemlerinin kontrol panellerine hakim, - Bilgisayar bilgisi ve klavye kullanımı son derece iyi ( mülakatta test edilecektir )i - Yazım ve imla denetimi kuralları konus..

İzmir / Karşıyaka Heg Bilgisayar Yazılım

Online oyunlar üzerine faaliyet gösteren haber sitemize aşağıda belirttiğimiz kriterlere uygun içerik editörü arıyoruz. * Online oyunlara ilgi duyan, oyun terimlerine hakim, * Daha önce herhangi bir internet sitesinde içerik editörlüğü yapmış, * Tercihen sosyal medyayı etkil..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ttr Bilişim Hizmetleri

Hazırladığımız kurumsal web sitelerinin içerik girişlerini yapacak, MS Ofis programlarını kullanabilen, Temel düzeyde HTML ve CSS bilgisi olan, İçerik görsellerini düzenleyecek kadar Photoshop bilgisi olan, Türkçe'yi iyi kullanan, dil bilgisi ve yazı kurallarına hakim, etkin ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Fsm Digital Creative Agency

Sektörün Lider Firması Fsm Creative Bünyesinde Çalışmak Üzere; Tercihen üniversitelerin iletişim, Grafik Tasarım, Görsel İletişim Tasarımı vb. bölümlerinden mezun Kurumsal sosyal medya hesabı yönetecek ve güncel paylaşımları yapacak Farklı sektörlerden müşterilerin Web Sitel..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Zerparola Dergi Gazete Yayıncılık

Gazete ve dergimizde çalışmak üzere; Tecrübeli,akıcı yazı diline hakim ,üst düzey kişilerle kurumsal röportaj yapabilecek , bölgenin öne çıkan haberlerini oluşturabilecek; Bahçeşehir, Beylikdüzü,Avcılar veya Esenyurt çevrelerinde oturan serbest zamanlı veya tam zamanlı çalışacak editör-muhabi..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Alkapida Pazarlama Lmt

Esenyurt Bahçeşehir'de Bulunan ofisimize E-Ticaret sitesine ürün girişi yapabilecek içerik editörü alınacaktır. * Web Sitemizde satışta olan mevcut ürün bilgilerinin ve görsellerinin ihtiyaç dahilinde güncellenmesi, * E-Ticaret, Makale Yazımı, İçerik Editörü alanlarında tecrübeli,..