Editör İş İlanları

Pozisyon: Editör
Ankara / Çankaya Soysal Yayınları

İlkokul ve Ortaokul (1-8. sınıflar) arasında yardımcı kaynak ağırlıklı yayın yapan yayın evimize; 1. 5-8 sınıflar Türkçe ; Konu anlatımlı, Soru Bankası, Yaprak test gibi... 2. 1-8. sınıflar Dil Uzmanı; Tüm Yayınlarımızın dil uzmanlığı.... Tam zamanlı çalışabilecek Türkçe Ö..

İstanbul Avrupa / Fatih Gökçek Gıda İlaç

Web sitelerimize hızlı veri girişi yapabilecek, bu konuda deneyim ve tecrübe sahibi (tercihen özgün makale yazabilen), İdeasoft, Wordpress, Opencart, Vbulletin ve Forumbb alt yapısını bilen veya kolay öğrenebileceğine inanan, bu sistemlere uygun içerik girebilecek, temel düzeyde Photoshop bilgisi ol..

İstanbul Anadolu / Kartal Webtures

Türkiye’nin en iyi SEO ajansı Webtures, Makale Yazarı arıyor! Aranan Nitelikler • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun • Dijital dünyayı yakından takip eden ve bu alanla ilgili güncel makaleler yazabilecek • SEO kriterlerine hakim • Çeviri yapabilece..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Digimer Yayıncılık İnternet Hizmetleri

Penta Tanıtım Yayıncılık ve Org. İnş. San. Tic. Ltd. Şti’ nin Kapı ve Pencere sektörüne yönelik aylık olarak yayınladığı Windowmarket Dergisi, 1997 yılından bu yana düzenli olarak yayın hayatını sürdürmektedir. Cam sektörüne yönelik Glasstec Dergisi ile Spa, Termal otellere yönelik Spa & Wel..

İstanbul Avrupa / Şişli Global Ekonomi

www.globalekonomi.com adlı haber portalımıza full time- part time, freelance çalışacak deneyimli web editörleri aranmaktadır. Genel Özellikler • Üniversitelerin iletişim fakülteleri, gazetecilik, basın-yayın, internet gazeteciliği bölümlerinden mezun, • Web editörlüğü alanın..

İstanbul Avrupa / Tümü Zerparola Dergi Gazete Yayıncılık

20.000 Trajlı Bölgesel Dergi Gazete Yayıncılık Şirketimizde, Avrupa Yakasında İkamet Eden, (Bahçeşehir Merkezli Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt, Büyükçekmecede İkamet Eden) Muhabir, Reklam Satış Yetkilisi, Haber Toplama Ve Yazımıyla İlgilenecek Editör, Alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Patika Ajans

Türkçe dil bilgisine hakim, Yazım dilini iyi ve etkili kullanarak özgün içerik üretebilen, Alanında en az 2 yıl deneyimli, SEO'ya uyumlu içerik oluşturabilen, Adobe photoshop programını ileri seviyede kullanabilen, Sosyal medyayı etkin olarak kullanabilen, Daha ön..

İstanbul Anadolu / Pendik Genç Bakış Özel Öğretim Kurumları

Kurumumuzun Çalışmakta Olduğu Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görev Yapmak Üzere; *Editörlük veya Metin Yazarlığı Alanında Deneyim Sahibi *Tercihen Üniversitelerin Fen Edebiyat Fakültesi Edebiyat Bölümü Mezunu veya Eğitim Fakülteleri Edebiyat Öğretmenliği Mezunu * ÖABT Hakkında..

Bursa / Yıldırım Savaş Çeyiz

evtekstilinde deneyimli bayan MAKİNACILAR aranıyor tüm sosyal haklar mevcuttur müracatların şahsen yapılması gerekir teleferik bölgesine servisimiz vardır MÜRACATLAR İSMAİL BEY YAPILACAKTIR 0533 620 1964 ADRES : VATAN MH DOĞU GARAJI ALTINDADIR ..

İzmir / Karşıyaka Netrom Medya

Bünyemizde bulunan ulusal haber sitemizde çalışmak üzere İnternet haber editörlüğü tecrübesi bulunan, Google News alanında tecrübeli Grafik programlarına hakim, Anlık ve özgün bir şekilde haber girişi yapabilecek, Çalışmayı seven, üretmekten mutluluk duyan,..