Editör İş İlanları

Pozisyon: Editör
İstanbul Avrupa / Bağcılar Avmarketi.com

İnternet üzerinden Balıkçılık malzemeleri, kamp Malzemeleri, dalış ekipmanı, tekne malzemeleri satışı yapan AVmarketi.com websitemizde ürün girişi ve ürün data yönetiminde web tecrübesi olan - web sitesine ürün girişi ve düzenlemesi yapabilecek, - XML ve Excel data ile işlem yapa..

İzmir / Konak Otelfiyat.com

Otelfiyat.com firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web Sitesi İçerik Editörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Otelfiyat.com Web Sitesi İçerik Editörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Mürekkep Divit

İstanbul, Kadıköy'deki ofisimizde tam zamanlı çalışmak üzere; Tercihen Türk Dili ve Edebiyatı mezunu, Tür ayırmaksızın kitap okumayı seven, dikkatli, imla ve yazım kurallarına hâkim, Ekip çalışmasına ve yoğun tempoya ayak uydurabilen, Sistemli çalışmaya yatkın, planlama ve o..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Egen Barkod Etiket

Firmamıza ait sitelerin seo ve adwords takibini yapacak, Web tasarım konusunda deneyimli , Html5 ve Css3 font end kodlama bilgisine sahip , Web tabanlı yazılımlar ve web siteleri için Php Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) konusunda ileri derece bilgiye sahip, Webmaster T..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Yumurcak Yayınları

Yayınevi Editörü • Üniversitelerin Türk Dili ve Edebiyatı , İngiliz Dili ve Edebiyatı veya Okul Öncesi Öğretmenliği bölümlerinden mezun. • Yayıncılık alanında en az iki yıl tecrübeli • Yayıncılık konusunda Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden..

Verinet İnternet 2012 yılı şubat ayın da kurulmuş olup, internet üzerinden çeşitli web projeleri sağlayan kurumsal bir kimlik imajı ile sektöre hızlı bir adım atmıştır.Şirketimiz izmir’de hizmet sağlamış olup, türkiyenin her bir şehrin de bir çok kurumsal ve bireysel müşteri portföyüne sahiptir...