Eğitim-Öğretim İş İlanları

Pozisyon: Eğitim-Öğretim

İş TanımıNAZİLLİ SINAV KOLEJİ NAZİLLİ SINAV ORTAOKULU VE LİSESİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ ALMANCA- FRANSIZCA MEZUNU OLUP DA İNGİLİZCE ATANMAYA UYGUN BELGESİ OLAN TECRÜBELİ ÖĞRETMENLERAranan NiteliklerDERSHANE YA DA ÖZEL OKU..

Ankara / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Ankara Atakule için İngilizce Öğretmeni alınacaktır.   Aranan Nitelikler  - Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümlerinde..

İş Tanımı KPSS VE ÖZEL ÖĞRETİM KURSUAranan NiteliklerKurumumuzda çalıştırılmak üzere ( matematik, fizik, kimya, biyoloji,felsefe grubu, tarih, türkçe, vatandaşlık, coğrafya) öğretmenleri aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Tümü İlk Akademi

İş TanımıUluslararası bir Montessori Anaokulu olan ÖZEL MUTLU PANDA MONTESSORİ ANAOKULU Türkiye’de en iyi okul öncesi eğitim programlarını uygulayan anaokulları arasında olmak hedefiyle yola çıkmıştır. AKATLARDA bulunan anaokulumuzda görev yapmak üzere "Anaokulu Öğretme..

Sakarya / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımı    Okur Okulları, akademik çalışma ve projelerle kişiye ve topluma yarar sağlayacak ürünler bulacak, keşfedecek yeni kuşaklar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Okulumuz, hoşgörü, paylaşımcı, toplumu ve aile yapısını tanıyan, eğitim ve öğretimin erdemine ..

Sakarya / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımı      Okur Okulları, akademik çalışma ve projelerle kişiye ve topluma yarar sağlayacak ürünler bulacak, keşfedecek yeni kuşaklar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Okulumuz, hoşgörü, paylaşımcı, toplumu ve aile yapısını tanıyan, eğitim ve öğretimin..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKAĞITHANE FİNAL ÖZEL ÖĞRETİM KURSU'NAAranan NiteliklerHER BRANŞTAN ÖĞRETMEN ALIMI YAPILACAKTIR. İŞ AHLAKINA UYGUN DİSİPLİNLİ ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE SAHİP MESLEĞİNİ SEVEN ÖĞRENCİ İLE İLETİŞİMİ K..

Ankara / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıÜniversitelerin 'Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği' ya da "Türk Dili ve Edebiyatı" bölümlerinden mezun Pedagojik formasyona sahip, Alanında yeterli bilgi birikimine sahip ,mesleği ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilen, Çağdaş eğit..

Ankara / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımı 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip Asgari Lise mezunu Fiziksel yeterliliklere sahip  Erkek adaylar için en az 1.75 cm boyunda, Kadın  adaylar için en az 1.65 cm boyunda, Uzu..

İzmir / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıMüracatlar Buca Şubesine yapılacaktır.  487 54 54 cv lerin bucauğurokullari.k12.tr adresine gönderilmesi rica olunur...