Eğitim-Öğretim İş İlanları

Pozisyon: Eğitim-Öğretim

İş Tanımı35 yıllık geçmişi ile Kastaş, dünyanın önde gelen sızdırmazlık teknolojileri üreticileri arasında yer almaktadır. İzmir'de konumlanan üretim ve yönetim merkezi, 5 şehirde hizmet veren şubeleri, Almanya'nın Hamburg kentinde kurduğu Avrupa Lojistik Merkezi ve 80 ülkede..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKARDEŞ KURUMUMUZ BÜYÜK ANADOLU SÜRÜCÜ KURSLARINA SAHA SORUMLUSU OLARAK ÇALIŞACAK.Aranan NiteliklerSÜRÜCÜ KURSUNA ADAY BULMAK İÇİN; KURUMSAL TANITIM VE PAZARLAMA YAPABİLECEK, SAH..

İstanbul Anadolu / Tümü KAVRAM EĞİTİM KURUMLARI

İş Tanımıcall center tecrübesi olanAranan Niteliklercall center tecrübesi olan..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPENDİK DE BULUNAN ÖZEL YABANCI DİL OKULUMUZA KURUM MÜDÜRÜ ALINACAKTIR.Aranan NiteliklerDAHA ÖNCE ÖZEL SEKTÖRDE SATIŞ VE PAZARLAMA KONULARINDA BİLGİ SAHİBİ EDİNMİŞ, EĞİTİM ÖĞRETİM GEÇMİŞİ MEVCUT OLAN ESNEK ÇALIŞMA SAATLE..

İstanbul Anadolu / Tümü KAVRAM EĞİTİM KURUMLARI

İş Tanımıcall center yöneticisi..

Ankara / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımı      UĞUR OKULLARI BALGAT KAMPÜSÜ Eğitim Fakültelerinin İngilizce Öğretmenliği bölümlerinden mezun, Pedagojik formasyon sahibi, İletişim gücü yüksek, Başarı odaklı, Alanında deneyimli, yenilikle..

İş TanımıAntalya TAC Dershanesi Balbey temsilciliğine KİMYA ÖĞRETMENİ alınacaktırAranan NiteliklerAranan Nitelikler • Üniversitelerin Kimya Öğretmeni bölümlerinden mezun, • Tercihen formasyon belgesi sahibi, &b..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıİSTANBUL AVRUPA YAKASINDA BULUNAN ETÜT MERKEZİ VE ÖZEL ÖĞRETİM KURSLARIMIZDA  GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE DENEYİMLİ DENEYİMSİZ ÖĞRETMEN ALIMI YAPILACAKTIR.Aranan NiteliklerİSTANBUL AVRUPA YAKASINDA BULUNAN ETÜT MERKEZİ VE ÖZ..

İstanbul Avrupa / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursu İstanbul BEŞİKTAŞ temsilciliğinde görevlendirilmek üzere yarı zamanlı ve tam zamanlı; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyat..

Ankara / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları Eryaman Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere;ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRETMENİ alıancaktır.      Aranan NiteliklerEn az 2 yıllık üniversitelerin ya da liselerin Çocuk Gelişimi bölümlerinde..