Eğitim-Öğretim İş İlanları

Pozisyon: Eğitim-Öğretim

İş TanımıAmerikan Kültür Akdkids Ankara Batıkent Temsilciliğimiz tarafından görevlendirilmek üzere; PSİKOLOG alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Psikoloji veya Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümlerinden mezun olan Anaoku..

Ankara / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Akdkids Ankara Batıkent Temsilciliğimiz tarafından görevlendirilmek üzere; ANAOKULU ÖĞRETMENİ alınacaktır.   Aranan Nitelikler- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun- 2-6 yaş arası snıflarda görev ala..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları Ankara Bahçelievler Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere; ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRETMENİ alınacaktır.  Aranan Nitelikler-Üniversitelerin Çocuk Gelişimi bölümlerinden veya Meslek Yüksek Okulu mezunu, ..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları AKDKIDS Eryaman temsilciliğine İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin; İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı / Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümlerinden mezun , -..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları Eskişehir şubemize Temizlik Elemanı alınacaktır.  Aranan Nitelikler  30-40 YAŞ ARASI BAYAN SİGARA KULLANMAYAN - Binanın genel temizlik işleriyle ilgilenecek, -..

Eskişehir / Tümü British Town Dil Okulları

İş TanımıBritishTown Dil Okulu Eskişehir Temsilciliğinde görevlendirmek üzere İngilizce Öğretmenleri alınacaktır.Aranan Nitelikler ..

İş TanımıAmerikan Kültür Koleji Mamak temsilciliğine SEKRETER alınacaktır        Aranan Nitelikler        İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar En az lise mezunu Prezentab..

İstanbul Avrupa / Tümü Sınav Eğitim Kurumları

İş TanımıKARDEŞ KURUMUMUZ BÜYÜK ANADOLU SÜRÜCÜ KURSLARINDA KURUMSAL MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ  OLARAK ÇALIŞACAK.Aranan NiteliklerSÜRÜCÜ KURSUNA ADAY BULMAK İÇİN; KURUMSAL TANITIM VE PAZARLAMA YAPABİLECEK, ..

Ankara / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Dil Okulu Ümitköy şubesinde çalıştırılmak üzere Ofis Personeli alınacaktırAranan NiteliklerAranan Nitelikler Kantin-temizlik-şoför-güvenlik işlerinden sorumlu 35 yaş üstü bay pe..

Gaziantep / Tümü TRİBAL SAHADA PAZARLAMA

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye’nin önde gelen bir Bankasında görev alacak. • Projenin saha ekiplerini yönetmek ve yönlendirmek, • İş hedeflerine uygun çalışmak ve bu hedeflerin gerçekleşmesini sağlamak, • Saha uygul..