Eğitmen / Öğretmen İş İlanları

Pozisyon: Eğitmen / Öğretmen
İstanbul Avrupa / Kağıthane Bilgeyolu Eğitim Derneği

Eğitim Derneğmizde hafta içi 4 ve 5. sınıflara sınıf öğretmenliği ya da hafta sonu tam zamanlı 6-7 ve 8. sınıflara ders verebilecek BAYAN üniversite mezunu arkadaşlar aramaktayız. Sadece online başvuru kabul edilecektir...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yıldırım Kültür Merkezi

Kurumlarımızda çalışacak dürüst çalışkan işini seven diksiyonu düzgün disiplinli arkadaşlar arıyoruz..

İzmir / Konak Englısh Fast

*İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ VEYA DENGİ MEZUNU *ÖĞRETMEYİ SEVEN,ARAŞTIRMACI *GELİŞMEYE AÇIK,EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU *YETİŞKİN VE ÇOCUK GRUPLARINA EĞİTİM VEREBİLECEK *DERS ÜCRETLİ HAFTA İÇİ HAFTA SONU PART TİME ÇALIŞACAK *TÜRK VE YABANCI UYR..

İstanbul Avrupa / Şişli Uzman Eğitmenler Sürücü Kursu

Uzman Eğitmenler Sürücü Kursu'muza deneyimli , sertifikalı ve en az B sınıfı ehliyet sahibi direksiyon eğitmenleri arıyoruz...

Ankara / Çankaya Matine Suare

Sanat akademisine piyano ve keman öğretmeni aranmaktadır. -Aranan Nitelikler Sanat alanında eğitim veren akademimize piyano eğitmeni aramaktayız, Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmuş, Ders saatleri konusunda titizlikle çalışacak, İnsan ilişkileri kuvvetli,..

Manisa / Merkez Tmgd Burada

Manisa'da yeni açılacak olan merkezimize tam zamanlı yada yarı zamanlı olarak çalışabilecek eğitmenler arıyoruz. Eğitim merkezimizde verilecek eğitimler aşağıda sıralanmıştır. İlgili eğitimlerde deneyimli olmak tercih nedeni olacaktır. Çocuklar için ROBOT tasarım ve programlama LEG..

İzmir / Gaziemir Aslan Kral Anaokulu

DIS GORUNUSE ONEM VEREN . UNIVERSITELERIN 4 YILLIK COCUK GELISIMI VEYA OKULONCESI OGRETMENLIGI MEZUNU, COCUKLARLA ILETISIMI GUCLU, HER YAS GURUBUNUN SORUMLULUGUNU USTLENEBILECEK DONANIMDA. BAYAN OGRETMEN ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Pembemavis Anaokulu

4.leventte bulunan anaokulu öğretmeni alinacaktır..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Özel Cevher Ortaokulu

Bahçelievler butik okul olarak açılan Özel Cevher Ortaokulunda çalıştırılmak üzere TEOG hazırlık çalışmaları yapmış ,alanına hakim , güler yüzlü, mesleğini seven matematik ve ingilizce öğretmenleri alınacaktır. * Erkek adaylar için askerliğini yapmış * Fen-Edebiyat mezunları için formasy..

İzmir Buca ve Bornova'da eğitim kurumlarımızda görevlendirilmek üzere, *Çocuk gelişimi bölümü mezunu *Çocuklar ile kolay iletişim kurabilen *Tecrübeli *Güler yüzlü *İzmir Buca ve Bornova'ya yakın yerde ikamet eden Okul öncesi Öğretmeni alınacaktı..