Eğitmen / Öğretmen İş İlanları

Pozisyon: Eğitmen / Öğretmen
İstanbul Anadolu / Üsküdar Akdeniz Aksu Eğitim Kurumları

Üsküdar'da bulunan dersanemizin (ÖZEL ÖĞRETİM KURSU) ygs-lys ve teog programlarında görevlendirilmek üzere tecrübeli branş öğretmenleri alınacaktır -Ön mülakat'a gelirken cv bulundurulması -Takım çalışmasına yatkın -Öğrencilerle iyi dialog kurabilecek ve bu konular..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Fen Bilimleri Merkezi

Çekmeköy şubelmize matematik öğretmeni alımı yapılacaktır. ARANAN NİTELİKLER - Eğitim Kurumlarında (dershane, etüt merkezi, okul) görev yapmış, - Alan bilgisi iyi - İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Çocukların yaş özelliklerini çok iyi bi..

Ankara / Çankaya Ulku Sosyal Hizmetler Ltd Şti

Çayyolu bölgemizde kurulacak olan anaokulumuz için sorumlu müdür, sınıf öğretmeni,oyun ablaları, branş öğretmenleri alınacaktır,ilgilenen adayların cv'lerini bekliyoruz..

İstanbul Avrupa / Eyüp Kemerkent Ders Atölyesi

Göktürk'teki Kurumumuzda istihdam edilmek üzere Etüt Ders Bire bir verebilecek dinamik iletişimi kuvvetli öğretmen arkadaşımızı arıyoruz. Yarı zamanlı çalışabilecek arkadaşlar ile de görüşmeler yapılacaktır. Öğretmenimizin tüm yasal ve sosyal hakları sağla..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Parlak Adımlar Anaokulu

Çekmeköy'deki anaokullarımızda çalışmak üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip İngilizce Öğretmenleri alınacaktır. Aşağıdaki niteliklere sahip olmayan ve sadece İngilizce bilgisine sahip olanların başvurmamaları rica olunur. Sadece aşağıdaki niteliklere sahip adaylar değerlendirilecektir. ..

İstanbul Avrupa / Şişli Ortaklar Sürücü Kursu

Sürücü eğitimini ulaştığı en üst düzeyde, kaliteli bir yapı içinde, uygun ve ekonomik koşullarda topluma sunmak, Sürücü eğitimi alanındaki akademik çalışmalara ve bilimsel araştırmalara olanak sağlayarak, sürüş ile ilgili her konuda yeni bilgi ve uygulamaların geliştirilmesini desteklemek, sür..

Ankara / Keçiören Beşfen Koleji

ANKARA KEÇİÖREN UFUKTEPE KOLEJİMİZE KADROLU ÇALIŞTIRMAK ÜZERE SINIF ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR...

ETÜT MERKEZİME ; Öğretmen alınıcaktır FEN BİLGİSİ, MİMAR SİNAN PAZARI arkası..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Guitardaily

Gitar eğitmeni aranıyor Kadıköy civarında yaşıyorsanız, Ders vermeye uygun mekanım yok ve öğrencimin evine gitmek ya da kendi evimde ders vermek profesyonel olmuyor diye düşünüyorsanız, Müzikle ilgilenen insanlar ile aynı havayı soluyabileceğiniz bir yer arıyor..

Manisa / Merkez Tmgd Burada

Manisa'da yeni açılacak olan merkezimize tam zamanlı yada yarı zamanlı olarak çalışabilecek eğitmenler arıyoruz. Eğitim merkezimizde verilecek eğitimler aşağıda sıralanmıştır. İlgili eğitimlerde deneyimli olmak tercih nedeni olacaktır. Çocuklar için ROBOT tasarım ve programlama LEG..