Eğitmen / Öğretmen İş İlanları

Pozisyon: Eğitmen / Öğretmen
İzmir / Balçova Pırıltı Anaokulu

Anaokulumuzda tam zamanlı çalışacak sorumlu müdür aranmaktadır. Aktif, tecrübeli, girişken, kılık kıyafetine özen gösterebilen bayan müdür aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Amerikan Koleji Şerifali

İş Tanımı Ümraniye Şerifali Amerikan Koleji'nde 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında görevlendirilmek üzere İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır. Aranan Nitelikler -Eğitim fakültelerinin "İngilizce Öğretmenliği" bölümünden mezun, -Pedogojik formasyona sahip, -Alan..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Amerikan Koleji Şerifali

Ümraniye Şerifali'de bulunan Amerikan Koleji'ne alanında deneyimli sınıf öğretmenleri alınacaktır. Aranan Nitelikler: -ÜNİVERSİTELERİN SINIF ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN -ALANINDA EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ -TEKNOLOJİYİ KULLANABİLEN -İLETİŞİM BECERİLERİ YÜKSE..

İzmir / Konak Q Eğitim

Güler yüzlü, insan ilişkileri güçlü, diksiyonu düzgün, sorumluluk sahibi, ekip çalışmasına yatkın en az 8 yıl mesleki tecrübesi olan matematik öğretmeni alınıcaktir. NOT: KURUMUMUZ 11.SINIF 12.SINIF VE MEZUN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM VERMEKTEDİR.. YGS-LYS MÜFREDATINA HAKİM OLMASI KURUMUMU..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Muzipo Kids Ataşehir

Besyo Mezunu, Tercihen çocuklarla ilgili bir sektörde deneyimli, Güleryüzlü ve çocuklarla iyi iletişim kurabilen, Proje üretebilme ve yürütebilme becerisine sahip, çözüm odaklı, Analitik düşünme becerisine sahip, araştırmacı yönü gelişmiş, yenilikleri takip eden, İnsan ..

Aydın / Kuşadası Olympia Fitness Center

Tercihen 1.kademe belgesi olan ya da belge alacak olan fitness eğitmeni aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Beykoz Genç Bakış Özel Öğretim Kurumları

Kurumumuzun Çalışmakta Olduğu Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görev Yapmak Üzere Üniversitelerin Eğitim Fakültesi Arapça Öğretmenliği veya Fen Edebiyat Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümünden Mezun Öğretmen - Eğitmen arayışımız bulunmaktadır. Çalışma Alanlarımız Belediye Gençlik Merkezleri, B..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Tuana Dalış Merkezi Turkish Mivers

Bahçeşehir ve yakınlarında ikamet eden, PADI - SSI veya CMAS Eğitmen veya Divemaster ( 3 Yıldız Dalıcı ) Brovesine Sahip Hafta sonları veya h.içi akşamları teorik (Sınıfta ) ve pratik ( Havuzda ve Denizde ) dalış eğitimleri verebilecek Eğlenerek çalışabilecek, eğitmen arkadaşlar ar..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Nartanesi Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi

KAĞITHANE MERKEZDE BULUNAN KURUMUMUZA ZİHİNSEL ENGELLİLER SINIF ÖĞRETMENİ ARANMAKTADIR...

Bilgisayar, elektronik, makina veya diğer bölümlerden kodlama bilen öğrenciler, mezunlar, ilgililer, makerlar! Çocukların yaparak öğrenmesi gerektiğine yürekten inanan, keşke bu imkanlar ben çocukken olsaydı diyen, çocuklarla iyi iletişim kurabilen, bildiğini karşıdaki kişi ile empati k..