Eğitmen / Öğretmen İş İlanları

Pozisyon: Eğitmen / Öğretmen

• İngilizce Öğretmenliği İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü Mütercim-Tercümanlık Bölümü (İngilizce) İngiliz Dil Bilimi Bölümü Çeviri Bilim Bölümü (İngilizce) İngiliz Dili ve Kültürü Bölümü Mezunları,..

İstanbul Anadolu / Kadıköy İksir Eğitim

ÇEŞİTLİ ÜNİVERSİTELER VE KURUMSAL FİRMALARDA DERS VEREBİLECEK YETERLİLİKTE OLMAK TOEFL SINAVINDANI EN AZ 100 YA DA YDS DEN EN AZ 85 PUAN ALMIŞ OLMAK TELAFFUZ VE ANLAMA KISMININ ÇOK AKICI OLMASI YABANCI DİL ALANINDA AKADEMİK DANIŞMANLIK YAPABİLMEK..

İzmir / Karşıyaka Neşeli Saatler Anaokulu

OKULUMUZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tümü Oniki Eğitim Merkezi

İŞ AÇIKLAMASI İLKÖĞRETİM VE LİSE ÖĞRENCİLERİNE, OKULA TAKVİYE VE SINAVLARA HAZIRLIK İÇİN BİREBİR DERS VE GRUP DERSLERİ VEREN KURUMLARIMIZDA ÇALIŞACAK EĞİTİM KOORDİNATÖRLERİ ARANMAKTADIR. İSTENİLEN NİTELİKLERDE ÖN KOŞUL ; *MEB YADA MEB'E BAĞLI KURULUŞLARDA EN AZ 3 YIL ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Anka Etüt

KOŞUYOLUNDA BULUNAN ETÜT MERKEZİMİZE BİREBİR VE GRUP DERSLERİNE GİRECEK ÜNİVERSİTENİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN VEYA ÖĞRENCİ ARKADAŞLARA İHTİYAÇ VARDIR. BAŞVURAN ARKADAŞLARIN,FOTOĞRAFLI ÖZGEÇMİŞLERİNİ SİSTEM ÜZERİNDEN TARAFIMIZA YÖNLENDİRMELERİ RİCA OLUNUR.UYGUN BULUNAN BAŞVURULARA YÖN..

Özel Temel Değerler lisesinde görevlendirilmek üzere ingilizce öğretmeni alınacaktır.....

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Göller İletişim Hizmetleri

​Firmamız bünyesinde faaliyete geçirmiş olduğumuz Eğitim Projesinde okul,dershane veya belirli eğitim kurumlarında İlkokul,Ortaokul ve Lise düzeyinde Dil Eğitmenliği yapmış, tecrübeli, prezentabl ve diksiyonu düzgün takım arkadaşları aramaktayız. .Aramış olduğumuz branşlar aşağıda belirtildiği..

İstanbul Anadolu / Kartal Ünsev Fen Bilimleri Okulları

Anadolu lisemizde çalışmak üzere tam zamanlı ve deneyimli Biyoloji Öğretmeni alınacaktır...

Finans,Muhasebe,Personel,İnsan Kaynakları,Stok ,Üretim,Dış Ticaret,Satış,Satın alma vb. konularından birinde ve birkaçında eğitim verebilecek düzeyde bilgisi bulunan, Mikro Programını en az bir işletmede etkili kullanmış,bilen Konusunda kendine güvenen,başkaları ile bilgile..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Donanım Grup

BAKIRKÖYDEKİ TEMEL LİSEMİZ DONANIM VIP İÇİN MAT-2 DERSLERİNE HAKİM, PART TIME VEYA FULL TIME MATEMATİK ÖĞRETMENİ ARIYORUZ..