Eğitmen / Öğretmen İş İlanları

Pozisyon: Eğitmen / Öğretmen

KURUMUMUZDA FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ OLARAK ÇALIŞMAK ÜZERE DENEYİMLİ,ALANINA HAKİM, SINAVA ÖĞRENCİ YETİŞTİRME KONUSUNDA AZİMLİ EKİP ARKADAŞI ARIYORUZ...

İzmir / Konak Ege Sistem Okulları

Eğitim kurumlarımızda çalışmak üzere her branştan öğretmen alımı yapılacaktır...

İstanbul Anadolu / Beykoz Sevincli Çocuklar Anokulu

Kendine özellikle okul öncesi 3-6 yaş aralığındaki çocuklarla çalışma konusunda güvenen, mümkünse okul öncesi eğitimine de hakim olan "BRANŞ ÖĞRETMENLERİ" alınacaktır. * MÜZİK ÖĞRETMENİ ( MÜZİK VE ENSTRÜMAN DERSLERİ VERECEKTİR. ) * FRANSIZCA ÖĞRETMENİ * İSPANYOLCA ÖĞRETMENİ..

Anaokulumuz için aşağıda belirtilen nitelikler doğrultusunda ANAOKULU ÖĞRETMENİ alınacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar • Üniversitelerin 'Anaokulu Öğretmenliği', 'Çocuk Gelişimi ve Eğitimi' veya 'Okul Öncesi Öğretmenliği' Ön lisans veya lisans bölümlerinden mezun, • ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Atlas Çocuk Kulübü

Kurumumuzda çalışmak üzere Sınıf öğretmeni / Çocuk Gelişimi mezunları alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Bilgidağı Koleji

ALANINDA DENEYİMLİ,FORMASYON BELGESİ ALMIŞ OLAN,TAKIM RUHUNA SAHİP,UYUMLU ÇALIŞABİLECEK İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ KURUMUMUZ TARAFINDAN TAM ZAMANLI OLARAK ÇALIŞMAK ÜZERE ARANMAKTADIR...

Tüm Branşlarda Lise Seviyesine Ders anlatabilecek Alanında en az 3 yıl deneyime sahip, Sosyal ve profesyonel birikimi olan, Pozitif, iletişimi kuvvetli, takım çalışmasına yatkın, Öğrencilerinin yetenek ve potansiyelini ortaya çıkarmaya hazır, Yaratıcı ortamda üretken b..

BESYO MEZUNU YA DA 2. ÖĞRETİM ÖĞRENCİSİ OTİZMLİ BİREYLERE TECRÜBELİ TECRÜBESİZ SPOR EĞİTİMİ VEREBİLECEK PERSONELLER ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Eğitim Ve Oyun

Bağcılarda bulunan kurumumuzda aşağıdaki eğitimlerin tamamını veya bir kısmını verebilecek, 5-14 yaş grubu ile sağlıklı iletişim kurabilen ve eğitim verme yeterliliğine sahip ; Bilgisayar öğretmenliği, bilgisayar mühendisliği, elektrik elektronik veya mühendislik bölümlerinden mezun veya il..

ÖZEL ÖĞRETİM KURSUMUZDA ÇALIŞACAK FİZİK VE MATEMATİK ÖĞRETMENİ ARANMAKTADIR..