Ekip Üyesi İş İlanları

Pozisyon: Ekip Üyesi

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ELEKTRİK USTASI VE KALFA ARANIYOR.KUŞADASINDA İKAMET EDEN 18-45 YASLARI ARASINDA USTALIGINA GUVENEN VE KALFALIK YAPMIS TAKIM ARKADASLARINA IHTIYACIMIZ VARDIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Gazozname

Gelen malzemeleri teslim alma ve gazoz satış dükkanımızda satış yapabilecek, tercihen üniversite mezunu veya okuyan, dürüst, hedefleri olan ve kendini gelistirmek isteyen çalışma arkadaşı arıyoruz...

Tekirdağ / Çorlu Akuple Grup

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere ofis işleri ile ilgilenecek tercihen en az bir yabancı dil bilen çalışma arkadaşı arıyoruz Maaş + sgk + yemek + servis..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Er Halı Yıkama

Halı yıkama tesisinde müşterilerle pozitif iletişim kuracak yardımcı personel. Maaş + Sigorta + Yemek + Yol..

Osmaniye / Tümü Domino's Pizza

DOMİNO'S İLE KENDİ İŞİNİN PATRONU OLMAYA VAR MISIN ? Domino's'ta Ön Banko olarak başlayıp, kariyerini üst basamaklara taşımış, kendi Domino's restoranının sahibi olmuş pek çok örnek var. Girişimci ruhunu ortaya koyarak, bu fırsatları yakalamak senin de elinde! ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Maya Holding

MAYA Holding A.Ş. bünyesinde bulunan Çekmeköy’deki MayaVera Sitesi içerisindeki Mayadrom Spor Kulübü'nde “Bakım Onarım Ekip Üyesi” olarak çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz. Genel Nitelikler: · Meslek Yüksek Okulu veya Teknik Liselerin Elektrik veya Elektrik-Elektronik bö..

Adana / Seyhan Hıra Group

Diksiyonu düzgün konuşma tarzı iyi ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek kişiler alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Özakgün Gıda

ÜLKER DİSTRİBÜTÖRÜ OLARAK FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA , En az 2 yıllık mesleki tecrübeye sahip Logo go plus programını bilen MS offıce programlarına hakim İş takibi konusunda dikkatli Cari hesap kontrollerinde uzman,banka,fatura giriş çıkış kayıtlarını yapacak..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Domino's Pizza

DOMİNO'S İLE KENDİ İŞİNİN PATRONU OLMAYA VAR MISIN ? Domino's'ta Mutfakçı olarak başlayıp, kariyerini üst basamaklara taşımış, kendi Domino's restoranının sahibi olmuş pek çok örnek var. Girişimci ruhunu ortaya koyarak, bu fırsatları yakalamak senin de elinde! ..