Ekip Üyesi İş İlanları

Pozisyon: Ekip Üyesi
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mcdonald's
İstanbul Anadolu / Kartal Mcdonald's
İstanbul Anadolu / Kadıköy Isı Tes

hidrofor pompa sektöründe servislik hizmeti vermekte olan fimamıza hidrofor montaj de montaj bakım onarım işlerine bakacak arkadaşlar aramaktayız..

Kocaeli / Gebze Ykinsankaynaklari

Gıda sektöründe çalışacak 18 - 45 yaş arasi bay bayan personel alımı yapılacaktır. 08.00 17.30 saatleri aras ve 17.30 01.45 saatleri arasi iki vardiya halindedir. Paketleme ve üretimde görev alacak Maas asgari ucretten baslayip yapilan ise gore esneklik gosterebiliyor. Ayl..

Diyarbakır / Bismil Barava Tekstil

DİYARBAKIRIN BİSMİL İLÇESİNDE İKAMET EDEN VEYA EDEBİLECEK. İYİ DERECE MAKİNACI DİKİŞ USTALARI ARAMAKTAYIZ. Yeni Çalışma dönemimizde yeni çalışma arkadaşları arıyoruz . Sende bize katılmak istermisin ? ASGARİ ÜCRET + SSK + YOL + YEMEK..

BODRUM'DA FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE KAMYONETİYLE BERABER ÇALIŞACAK NAKLİYECİLER ARANIYOR...

İstanbul Avrupa / Avcılar Eh Grup

Özel hastane portföyüne H.İÇİ 09:30 - 18:30 saatleri arasında arama yaparak check-up satışı yapacak deneyimli deneyimsiz personel arıyoruz. Aranan Nitelikler Düzgün bir diksiyona sahip, Takım çalışmasına uygun, Analitik düşünebilen, ..

İzmir / Çeşme Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..