Estetisyen İş İlanları

Pozisyon: Estetisyen
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Sayannemis Güzellik Merkezi

FİRMAMIZIN SEFAKÖY VE ZEYTİNBURNU ŞUBESİNE DİKSİYONU DÜZGÜN BAKIMLI, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VEREN EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK,, DÜZENLİ VE DİSİPLİNLİ ESTETİSYEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ DETAYLAR İŞVERENLE GÖRÜŞÜLECEKTİR. İRT NO: 021..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Liatris Güzellik Merkezi

Liatris Güzellik Merkezi Beşiktaş'da açılacak yeni şubemize Estetisyen Güzellik Uzmanları alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Özel Derma Clean Polikliniği

En az lise mezunu ve alanında diploma / sertifika sahibi, Alanında güncel yöntemleri ve teknolojileri takip eden, Dış görünüşüne özen gösteren, bakımlı ve güleryüzlü, Sorumluluk sahibi, dinamik, disiplinli, prezentabl, İletişim yeteneği güçlü ve ekip çalışmasına yatkın...

İstanbul Avrupa / Avcılar Americal Center Güzellik Merkezi

UZMAN ESTETİSYEN DENEYİMLİ ARKADAŞLAR EPİLASYON DERMAPEN BÖLGESEL ZAYIFLAMADA VS GİBİ KONULARDA ÇALIŞMIŞ İŞ ARKADAŞLARI..

ANTMED Güzellik Noktası olarak lazer epilasyonu, lipofreeze, kimyasal peeling, cilt bakımı, gençlik aşısı ve tüm vücut lazer konularında en iyi Antalya lazer epilasyonu ekibiyle en uygun Antalya lazer epilasyon fiyatlarımızla Lazer Epilasyonun da sektörün başarılı personellerimizle 2010 da kurulmuş..

İzmir / Karşıyaka Mitra

Lazer epilasyon ve cilt bakımı ünitemiz için estetisyen aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kiana Güzellik Merkezi

ALANINDA EN AZ BİR YIL DENEYİMLİ GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN PREZENTABL İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ BAYAN ESTETİSYEN ARIYORUZ..

Newlife Sağlık Merkezi' ne (Gebze Kahve Diyarı yanında) iletişimi güçlü satış kabiliyeti olan aynı zamanda estetisyen olarak yetiştirilecek bayan personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

Jellian Güzellik Merkezimizde görevlendirilmek üzere 'Estetisyen' arayışımız bulunmaktadır. Estetik biriminde en az üç yıl çalışmış, Aranan Nitelikler Lazer epilasyon, profesyonel cilt bakımı uygulamalarında deneyimli, Müşteri memnuniyetine önem v..

Antalya / Muratpaşa Alman Center Güzellik Merkezi

Antalya / Kapalı yolda bulunan Güzellik merkezimize Güzellik uzmanı alınacaktır...