Estetisyen İş İlanları

Pozisyon: Estetisyen
İstanbul Anadolu / Pendik Estetik House Güzellik Merkezi

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE İŞİNDE UZMAN VE DENEYİMLİ, GÜLER YÜZLÜ İNSAN İLİŞKİLERİ İYİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA UYUM SAĞLAYABİLECEK DİODE LAZER, ALEXANDRİTE LAZER, CİLT BAKIMI ve KOMBİNE UYGULAMALARIMIZDA DENEYİMLİ, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZA İHTİYACIMIZ VARDIR...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Sayannemis Güzellik Merkezi

FİRMAMIZIN 4.LEVENT ŞUBESİNE DİKSİYONU DÜZGÜN BAKIMLI, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VEREN EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK,, DÜZENLİ VE DİSİPLİNLİ ESTETİSYEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ DETAYLAR İŞVERENLE GÖRÜŞÜLECEKTİR. İRT NO : 0212 324 36 04..

Trabzon / Merkez Doğal Estetik

ESTETİK VE GÜZLLİK MERKEZİMİZDE ÇALIŞACAK GÜLER YÜZLÜ,DİNAMİK VE EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN . BAKIMLI , PREZENTABL VE DİKSİYONU DÜZGÜN. KENDİNİ GELİŞTİRMEYE AÇIK SATIŞ KABİLİYETİ OLAN. YAZILI VE SÖZLÜ TÜRKÇE 'Yİ İYİ KULLANA BİLEN. İLETİŞİM KANALLARINI HAKİM . İNSİYATİF ALA..

Trabzon / Merkez Doğal Estetik

GÜLER YÜZLÜ,DİNAMİK VE EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN . BAKIMLI , PREZENTABL VE DİKSİYONU DÜZGÜN. KENDİNİ GELİŞTİRMEYE AÇIK SATIŞ KABİLİYETİ OLAN. YAZILI VE SÖZLÜ TÜRKÇE 'Yİ İYİ KULLANA BİLEN. İLETİŞİM KANALLARINI HAKİM . İNSİYATİF ALABİLEN. MS OFFICE PROGRAMLARINI HAKİM..

Ankara / Çankaya Podoloji Ayak Bakım Merkezi

El bakımı , yapay tırnak ve kaş dizaynından anlayan el becerisi ve diksiyonu güzel , insan ilişkileri kuvvetli , enerjisi bol ,içten çalışma arkadaşları arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Doğal Estetik

LAZER EPILASYON VE CİLT BAKIM UYGULAMASINDA EN AZ 5 .YIL TECRÜBELİ UZMAN ,İŞİNİ SEVEN GEREKLİ HASSASİYETİ GÖSTERE BİLECEK. GÜLER YÜZLÜ,DİNAMİK VE EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN . BAKIMLI , PREZENTABL VE DİKSİYONU DÜZGÜN. KENDİNİ GELİŞTİRMEYE AÇIK SATIŞ KABİLİYETİ OLAN. YAZILI VE SÖZ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Zarinna Estetik

DENEYİMLİ , LAZER EPİLASYON CİLT BAKIMI VE BÖLGESEL İNCELME İŞLEMLERİNDE İŞİNE HAKİM DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN GÖSTEREN EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU UZMAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANIYOR. 1800 - 2400 MAAŞ +PRİM+YEMEK +SSK UZMANLIK DERECESİNE GÖRE MAAŞ ARTA..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dr Nüket Eroğlu

*En az lise mezunu (tercihen Estetik ve Güzellik M.Y.O ya da lisesi), *Minimum 2 yıl sektör tecrübesi olan, *Güler yüzlü,enerjik,dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren, *İletişim gücü yüksek ve takım çalışmasına yatkın, *Hasta/müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilen..

İstanbul Anadolu / Maltepe Medical Solution

DERMASİA AİLESİNE KATILMAK İSTER MİSİNİZ ? KLİNİĞİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE , ALANINDA DENEYİMLİ ,UZMAN ESTETİSYENLER ALINACAKTIR. DERMASİA ALTAYÇEŞME MALTEPE 02163710555 05377234878..

İstanbul Avrupa / Eyüp Kaizen Beautify

Göktürk Kaizen beautify'da çalışacak; cilt bakımı, lazer, epilasyon, hydra facial da tecrübeli estetisyen aranmaktadır...