Estetisyen İş İlanları

Pozisyon: Estetisyen
İstanbul Anadolu / Kartal Megapol Hastanesi

ALEXANDRİTE BİLEN UZMAN ESTETİSYEN ARANIYOR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Medicaworld Estetik

Kurumumuza prezantable, güleryüzlü,Lazer Epilasyon ve Cilt bakımında tecrübeli ve satış Gücü yüksek estetisyenler arıyoruz. Kurumumuz ayrıca eğitim kurumudur Satış potansiyeli olan Estetisyenlere kurum yöneticiliği ünvanı verilecektir. Yetiştirilmek üzere Stajyer Estetisyenler de ayrıca başvu..

Düzce / Merkez Silver Life

Agda - manikur - pedikur bilen bayan eleman araniyor...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Emily Güzellik Merkezi

Yeni açılacak olan şubemize deneyimli estetisyen aranıyor, Kişisel bakımına önem veren, satışı iyi olan, işine önem veren estetisyenler aranıyor Maaş+ssk+yemek+prim(ödül)..

İstanbul Anadolu / Kartal Aplus Lazer Ve Güzellik Salonu

Kartaldaki Kliniğimize -Lazer epilasyon ve cilt bakımı uygulamalarında deneyimli, -İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim yeteneği güçlü, diksiyonu düzgün, sorumluluk sahibi, -Dış görünümüne özen gösteren,bakımlı -Ekip çalışmasına yatkın, Hasta memnuniyetine önem vere..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Daisy Güzellik Salonu

MERKEZİMİZE İŞİNDE BAŞARILI SATIŞ TECRÜBESİ OLAN DİŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖNEM VEREN ZAYIFLAMA, CİLT BAKIMI KONULARINDA TECRÜBELİ OLAN UZMAN ESTETİSYEN ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dr Nüket Eroğlu

Kliniğimizde görevlendirilmek üzere; En az lise mezunu, Ekip çalışmasına yatkın, Gelişime açık ve sorumluluk sahibi, Diksiyonu düzgün, Hasta memnuniyetine önem veren, İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim yeteneği güçlü, Tercihen estetisyenlik belg..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Emily Güzellik Merkezi

Güzellik merkezimizde çalışacak estetisyen aranıyor...

Ankara / Çankaya Su Estetik

DOKTOR MUAYENEHANESİNE alexandrite lazer ve cilt bakımı tecrübesi olan sorumluluk sahibi güler yüzlü ve temsil yeteneğine sahip diksiyonu düzgün prezantabl estetisyen alınacaktır...

Çanakkale / Merkez Ayperi Güzellik

Faal durumda güzellik merkezine tam zamanlı estetisyen alınacktır...