Estetisyen İş İlanları

Pozisyon: Estetisyen
Kocaeli / İzmit Özel Elm Polikliniği

İzmit Merkezde bulunan güzellik polikliniğimizde; müşteri karşılama , telefonlara bakıp randevu verme ve kasa bölümünde görev alacak deneyimli, iletişimi kuvvetli, diksiyonu düzgün, dış görünümüne özen gösteren, bakımlı, enerjik , güleryüzlü bayan halkla ilişkiler personeli aranmaktadır. ( Ha..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Betül Bingöl Estetik Ve Güzellik

Atakent Küçükçekmece'de bulunan salonumuza En az lise mezunu Protez Tırnak El Ayak sağlığı Uzmanı Branşı ile ilgili özel eğitimler ve güncel uygulamalar ile kendisini sürekli geliştiren ve yenilikleri takip eden, uygulamalarında en az 2 yıl deneyimli, İkna kabiliyeti ku..

İstanbul Avrupa / Fatih Tali Estetik

güzellik merkezimize estetisyenler aranıyor..

İstanbul Avrupa / Silivri Sayannemis Güzellik Merkezi

FİRMAMIZIN SEFAKÖY BAĞCILAR ZEYTİNBURNU ŞUBESİNE DİKSİYONU DÜZGÜN BAKIMLI DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VEREN EKİP ÇALIŞMASI İÇİNDE OLAN DÜZENLİ VE DİSİPLİNLİ ESTETİSYEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ DETAYLAR İŞVERENLE GÖRÜŞÜLECEKTİR..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Dermaline Estetik

4 LEVENT'TE, ÖZEL LEVENT HASTANESİ LAZER EPİLASYON MERKEZİ'inde çalışmak üzere * Lazer Epilasyon uygulama deneyimi olan,(Alexandrite) * Sorumluluk alabilecek *Dış görünümüne özen gösteren, * Estetisyen çalışma arkadaşlar..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Bir Ömür Güzellik

BİR ÖMÜR GÜZELLİK - Diksiyonu duzgun çalışmayı seven ofis ortamına ayak uydurabilecek, - Güler yuzlu insanlarla ilişkileri iyi olan. - Sertifikalı,sertifikasız veya staj görmek isteyen işine sahip çıkabılecek, - Kendine özen gösteren bakımlı, - Bakırköy, şubelerimizde ç..

Güzellik merkezimizde yetiştirilmek üzere 20-40 arası Bakımlı Dış görünüşe özen gösteren Prezantbl İş disiplini olan Bayan takım arakadaşı arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Özel Derma Clean Polikliniği

Medikal Estetik ve Güzellik sektöründe faaliyet gösteren Kliniğimize, Alanında uzman, Kendine güvenen, Sorumluluk sahibi, Güler yüzlü, Diksiyonu düzgün, Prezantabl, İnsan ilişkileri kuvvetli, Uzman Estetisyenler aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Şişli Özel Sır Polikliniği

Alexandrite ve Diode Ütüleme cihazlarında tecrübeli Uzman Estetisyenler aranmaktadır. Maaş+Sgk+Yemek+Agi+Prim..

Zayıflama merkezinde büro elemanı ve bölgesel zayıflama seanslarına girecek diksiyonu ve fiziği düzgün uzun süreli çalışabilecek bayan iş arkadaşları aranıyor . not asgari ücret üstü maaş lütfen telefonda adres sormayın adresimiz.Adalhan arkası ihsaniye mah.sultan cem cad. a plaza a blok..