Estetisyen İş İlanları

Pozisyon: Estetisyen

ESTETİKMED Sultanbeyli ve Gebze Şubesinde çalışmak üzere; *Tercihen daha önce Candela marka Alexandrite model Lazer Epilasyon cihazı kullanmış *Mesleki temel bilgilere sahip *Bölümü ile ilgili gelişmeleri ve yenilikleri takip eden *İş disiplini ve ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dermaline Estetik

Kozyatağı Şubemize, * Lazer Epilasyon uygulama deneyimi olan,( Tercihen Alexandrite) *Cilt Bakımı ve zayıflama uygulamalarında deneyimli * Sorumluluk alabilecek *Dış görünümüne özen gösteren, * Estetisyen çalışma a..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dekolte Plus

DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ *MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI *UYGULANAN İŞLEMLERDE DETAYLI BİLGİYE SAHİP *İKNA YETENEĞİ OLAN VE SATIŞ ODAKLI *SATIŞ PAZARLAMA KONULARINDA KENDİNE GÜVENEN *EKİP ÇALIŞMALARINA AYAK UYDURABİLEN *UZMAN ESTETİSYEN VE ESTETİSYEN DİPLOMASINA SAH..

İzmir / Karşıyaka Splendida Beauty Studio

MERKEZİMİZE; En az lise tercihen lisans düzeyinde estetisyenlik eğitimi almış, Uzman estetisyen veya estetisyenlik belgesi sahibi, Branşı ile ilgili özel eğitimler ve güncel uygulamalar ile kendisini sürekli geliştiren ve yenilikleri takip eden, Lazer epilasyon ve iğneli epil..

Ankara / Çankaya Aysa Ayaksaglıgı

ANKARADA FAALİYET GÖSTEREN 3.ŞUBEMİZ OLAN AYSA AYAK SAGLIGI VE GÜZELLİK MERKEZİMİZE LAZER VE CİLT BAKIMI BİLEN DİKSİYONU DÜZGÜN SATIŞ VE PAZARLAMASINDA KENDİNE ÖZGÜVENİ OLAN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Maltepe Medica Plast

Maltepe Şubemizde görevlendirilmek üzere ; *Estetisyenlik diploması veya sertifikası olan *Hastane ortamında çalışabilecek, *Cilt bakımı, lazer ve zayıflama cihazlarını daha önce aktif kullanmış olan, *Hasta memnuniyetine önem veren, insan ilişkile..

İstanbul Avrupa / Şişli Estetikmed Saç Ekimi Ve Estetik Cerrahi

ESTETİKMED şubelerinde çalışmak üzere; * Tercihen daha önce Alexandrite Lazer Epilasyon cihazı kullanmış * Zayıflama ve Cilt Bakımı yapabilecek *Mesleki temel bilgilere sahip *Bölümü ile ilgili gelişmeleri ve yenilikleri takip eden *İş..

İstanbul Avrupa / Şişli Dr. Murat Topoğlu Kliniği

ŞİŞLİ'de bulunan Kliniğimize en az 1 yıl deneyimli Estetisyen aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Womens Güzellik Salonu

Salonumuza epilasyon,cilt bakımı,pasif jimnastik,g5 masaj,radyo frekans konularında deneyimi olan güleryüzlü,halkla ilişkiler ve satışı kuvvetli estetisyen alınacaktır. Ek bilgi:kaş alımı konusunda deneyimi olanlar da tercihimizdir...

İstanbul Avrupa / Şişli Suns Solaryum & Güzellik

İstanbul'da 1997 den beri bulunan Sun Vital Solaryum-Güzellik şubelerimize Profilo AVM, Ulus, Bakırköy -Diksiyonu düzgün, -Çalışmayı seven, -Çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, - Güler yüzlü ve insanlarla ilişkileri iyi olan, - Ke..