Estetisyen İş İlanları

Pozisyon: Estetisyen
İstanbul Anadolu / Ataşehir Medica Plast

Medica Plast firmasının aktif ilanlarına veya diğer Estetisyen ilanlarına göz atabilirsiniz.Medica Plast Estetisyen ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Şişli Özel Daisy Poliklinik

Uzman estetisyen veya estetisyenlik belgesi sahibi, Branşı ile ilgili özel eğitimler ve güncel uygulamalar ile kendisini sürekli geliştiren ve yenilikleri takip eden, Cilt Bakımları, Vücut Uygulamaları ve Lazer uygulamalarında en az 3 yıl deneyimli, İkna kabiliyeti kuvvetli, İletişim yeteneği güç..

SATIŞI KUVVETLİ KAVİTASYON G5 PASİF PAWRPLYT ALEX LAZER DİODE LAZER İĞNELİ EPİLASYON, CİLT BAKIMI ,DERMAROLLER BİLEN DNYİMLİ , TECRUBELİ GÜLER YÜZLÜ BAYAN ELEMAN ACİL ARANMAKTA...........

İzmir / Bornova Salon 333 Güzellik Merkezi

Buca ve Bornova şubelerimizde çalışma ailemizi büyütmek için; yetiştirilmek üzere ve uzman estetisyen çalışma arkadaşları alınacaktır. Kurumsal çalışma prensipleri ve uzman çalışma kadrosu ile kariyer planında güçlü ve prensipli olmak isteyen çalışma arkadaşlarımızı bekliyoruz...

İstanbul Avrupa / Bakırköy My World Güzellik

GÜZELLİK SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ,BAKIMLI,İŞ ORTAMINDA CİDDİ,MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI,SEKTÖRDEKİ TÜM BİLGİ VE BİRİKİME SAHİP, UZMAN ESTETİYENLER VE REP LER ARANMAKTADIR.MERKEZİMİZ SADECE BAYANLARA HİZMET VERMEKTE OLUP, 7 YILDIR FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR .RESİMSİZ CV GÖNDERİLMEMESİ RİCA OLUNUR. MAAŞ+.S...

İstanbul Anadolu / Üsküdar ESTEWORLD

"Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu" Altunizade Klinik de görevlendirilmek üzere; En az lise tercihen lisans düzeyinde estetisyenlik eğitimi almış, Uzman estetisyen veya estetisyenlik belgesi sahibi, Branşı ile ilgili özel eğitimler ve güncel uygulamalar ile kendisini ..

Kocaeli / İzmit Özel Elm Polikliniği

Firmamız İzmit Merkez'de 8 yıldır Estetik ve Güzellik alanında hizmet vermektedir. Polikliniğimiz'de erkeklere ayrı bölüm bulunmaktadır. İşyerimizde eğitim alıp Lazer Epilasyon, Zayıflama ve Cilt bakımı uygulamalarında erkeklere hizmet verilen bölümde görev alabilecek erkek hemşire, sağlık memuru, a..

İstanbul Avrupa / Şişli Katanella Güzellik

Katanella Güzellik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Estetisyen ilanlarına göz atabilirsiniz.Katanella Güzellik Estetisyen ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Zgm Estetik

iş tanımı: güzellik salonumuzda calışacak estetisyen aranıyor genel nitelikler: ikna kabiliyeti yüksek akıcı konuşma ve sorun cözme becerisine sahip paket satışı vede hizmet verebilcek not: izin günlerimiz pazartesidir..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Petrae Estetik & Güzellik

Kağıthane Gültepe de bulunan Güzellik merkezimize Kesinlikle iş disiplini olan ,iş yeri kurallarına uyan,kişisel bakımına ve dış görünüşüne önem veren ,diksiyonu düzgün ,çalıştığı merkezlerde uzun süre kalmayı hedefleyen sorumluluk sahibi tercihen tecrübeli estetisyen aranmaktadır.Tecrübesi bulunmay..