Fotoğrafçı İş İlanları

Pozisyon: Fotoğrafçı
Samsun / İlkadım Yeşil Bursa Tuhafiye

1968 yılından beri bayan giyim sektöründe faaliyet gösteren mağazamızda ürün fotoğraf çekimi yapabilecek ve aynı zamanda grafiker olarak değerlendirebileceğimiz çalışma arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Studio La Boheme

Reklam , Moda ve E-Ticaret çekimleri yapan ajansımıza Fotoğrafçı asistanlığı yapabilecek, fotoğraf bilgisi olan photoshop ve benzeri programlarını kullanabilen, kendini geliştirmek isteyen, ekip çalışmasına yatkın yoğun tempoda çalışabilecek çalışma arkadaşları aramaktayız...

Ankara / Çankaya On Stüdyo

GORDİON AVM de fotoğraf stüdyomuzda daimi olarak çalışabilecek -gelin-damat çocuk dış mekan çekimleri yapabilen -photoshop bilen -iş alanında enaz 2 yıl tecrübeli -yeniliklere açık ,iş alanında gelişmek isteyen -insan ilişkilerinde başarılı -kişisel bakımına öze..

İstanbul Avrupa / Eyüp Foto Münir

Bilgisyardan anlayan fotoğraf yada photoshop bilgisi olan eleman alınacaktır..

Bursa / Yıldırım Çiçek Bebe Toptan

Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere Photoshop kullanabilen , internet sitemize ürün fotoğraflarımızı çekip yükleyebilecek , çeşitli bannerlar , görseller hazırlayabilecek askerlik engeli bulunmayan Bay personel alınacaktır. ( Sektörde deneyimi bulunan ve yabancı dili olanlara öncelik tanınac..

Muğla / Fethiye Unicorn Company

İşin Detayı İŞ TANIMI FOTOĞRAFÇIDA KASİYERLİK:Unicorn company bünyesinde otel içi fotoğraf şubelerinde satiş yapabilcek iyi derece İNGİLİZCE bilen kasiyerler arıyoruz.kasa çıkışlarını ve işlemlerini gerçekleştirmek takibi sağlamak ,günlük kasa işlemlerini şirket kurallarına uygun ..

Muğla / Fethiye Unicorn Company

GENEL NİTELİKLER - İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim becerisi yüksek - Seyehat engeli olmayan - Misafir memnuniyeti odaklı çalışmaya gereken özeni gösteren - Kişisel bakım ve giyimine özen gösteren bay/bayan arkadaşlar, - İngilizce bilen - Güler yü..

İstanbul Anadolu / Tümü Pinkblue Photography

Uyum içerisinde çalışabileceğim '' Nişan,Düğün ve Özel Gün '' fotoğrafçısı arıyorum. Deneyimli olmak tercih nedenidir...

Ankara / Çankaya Moon Mark Works

ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ DÜĞÜN YERİ İÇİN ACELECİ-TAKİPCİ VE KAMERAMAN İHTİYACIMIZ BULUNMAKTADIR..

Çanakkale / Merkez Studyo Tual

Ofis programlarını kullanabilen, Photoshop programına hakim, Stüdyo çekimi ve düğün dış çekim konusunda deneyimli, Akşam düğün çekimlerine gidebilecek, (Sezonda hemen hemen her akşam çekim oluyor.) Fotoğraf rötuşu,albüm tasarımı yapabilen, Değişime..