Fotoğrafçı İş İlanları

Pozisyon: Fotoğrafçı
Denizli / Merkez Adım Adım

Aranan Nitelikler: • E-Ticaret sektöründe ürün fotoğrafçılığı konusunda en az 1 yıl tecrübeli, • Reklam fotoğrafçılığı konusunda deneyim sahibi, • Kadraj ve kompozisyon bilgisine sahip, • Adobe grafik tasarım programlarına hakim, • Fotoğraf manipülasyon ve fotoğraf ..

Ankara / Çankaya On Stüdyo

ÇAYYOLUNDAKİ fotoğraf stüdyomuzda daimi olarak çalışabilecek -gelin-damat çocuk dış mekan çekimleri yapabilen -photoshop bilen -iş alanında enaz 2 yıl tecrübeli -yeniliklere açık ,iş alanında gelişmek isteyen -insan ilişkilerinde başarılı -kişisel bakımına özen ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Yeditepe Hayat Fotoğrafçılık Ve Ajans

Firmamız Ataşehir Kayışdağında bulunmaktadır. İş yoğunlu olarak Okul Fotoğrafçılığı yapmaktadır. Gelişime açık kendinden emin ve en az 1 sene tecrübesi olan fotoğrafçı arkadaşlar aramaktayız. Bizimle çalışmak isterseniz iletişime geçebilirsiniz..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Bfm Fotografcılık

AKSAM 5 İLE 11 ARASI CALISABILECEK FOTOGRAFCI VEYA YETISTIRMELIK BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Studio Live

TAM ZAMANLI GENEL FOTOGRAFCILIK CEKIM,PHOTOSHOP DA ILERI DUZEY ELAMAN ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Levent Zümrüt Fotoğraf

FOTOĞRAF STUDYOMUZA ÇEKİM VE ÖZELİKLE FOTOĞRAF ALBUM (PANORAMİK ALBUM) TASARIMINI VE ROTUŞUNU BİLEN DENEYİMLİ ELEMAN ARANIYOR....

İstanbul Anadolu / Kadıköy Hedef Cast Ajans

Kadıköy Bahariye'deki ofisimiz için; 23-28 yaş aralığında, Anadolu Yakası'nda ikamet eden, Sorumluluk sahibi, disiplinli ve işini takip eden, Sözlü iletişimi kuvvetli ve insan ilişkilerinde etkili, MS Office programlarını kullanabilen..

İstanbul Avrupa / Kağıthane İroni Tekstil

ironitekstil.com Bayan tekstil e-ticaret sitemizde ürün fotoğrafları çekimi yapacak aynı zamanda grafik tasarım da yapabilen tam zamanlı fotoğraf sanatçısı alınacaktır. Modaya ilgili E-ticaret fotoğraf çekimi deneyimi olan Fotoğraf çekimi ve retouch işlemleri, fotoğrafların siteye ..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Rz Noble Çanta

E-Ticaret Hizmeti Veren firmamız bünyesinde görevlendirilmek Üzere Daha Önce Ürün Fotoğrafı Çekimlerinde Bulunmuş Çalışma Arkadaşları Arıyoruz. Aranan Nitelikler: • Moda ve Reklam fotoğrafçılığı konusunda deneyim sahibi, • İleri düzey ışık bilgisine sahip, • Kad..

Denizli / Merkez Moy Havlu

İş Tanımı : Telefon, e-mail, mesaj, facebook, instagram ve canlı destek kanalları üzerinden müşteri memnuniyeti odaklı ilgilenmek E-ticaret sitesine ürün fotoğraflarını çekimi yapıp yüklemek E-ticaret sitesinden gelen siparişleri mağaza stoklarının içerisinden seçerek siparişe uygu..