Fotoğrafçı İş İlanları

Pozisyon: Fotoğrafçı
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Ufkum Fotografcilik

Iki adet fotograf studyom vardir ve her ikisinede 1er personel alimi yapacagim . sigorta ucreti 3 ay deneme suresinden sonra elden ödenecektir. Sigorta yapilmayacaktir. Grafik tasarimdan daha onemlisi benim icin musteti karsilama ve urunu pazarlayabilmektir. Yani calisacak arkadasin must..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Pastel Baby Studio

Türkiye' nin ilk ve tek Naturel&Organik bebek ve çocuk fotograf studyosu olan PASTEL BABY STUDIO için, bizimle aynı heyecanı taşıyacak aşağıdaki özelliklerde BAYAN çalışma arkadaşları arıyoruz. ; * Üniversitelerin fotoğraf, video ya da sinema ile ilgili bölümlerinden mezun, * Doğum Fotoğ..

Hatay / İskenderun 3k Prodüksiyon

​ Genel Nitelikler Kamera ve Işık bilgisi olan, Avid/Final Pro veya Adobe Premier programlarında uzman, Tercihen Adobe After Effect programinda yetkin, Orta derecede Motion Graphics bilgisi olan Sosyal mecralari ve trendleri takip edebilecek, sosyal medyadaki geli..

İstanbul Avrupa / Güngören Abacı Giyim

Avrupa'nın Bir Çok Ülkesine E-Ticaret Hizmeti Veren Şirketimiz Bünyesinde Görevlendirilmek Üzere Daha Önce Ürün Fotoğrafı Çekimlerinde Bulunmuş Referanslar Gösterebilecek Çalışma Arkadaşları Arıyoruz. Aranan Nitelikler: • Moda ve Reklam fotoğrafçılığı konusunda en az 2 yıl deneyim..

Muğla / Marmaris Asa Fotoğrafçılık

ANGELS PENİNSULA OTELDE ÇALIŞACAK TURİZM FOTOĞRAFÇILIĞI DENEYİMLİ ELEMAN ARANIYOR...

İzmir / Buca Unicorn Company

GENEL NİTELİKLER - İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim becerisi yüksek - Seyehat engeli olmayan - Misafir memnuniyeti odaklı çalışmaya gereken özeni gösteren - Kişisel bakım ve giyimine özen gösteren bay/bayan arkadaşlar, - İngilizce bilen - Güler yü..

Muğla / Fethiye Unicorn Company

İŞ TANIMI FOTOĞRAFÇIDA KASİYERLİK:Unicorn company bünyesinde otel içi fotoğraf şubelerinde satiş yapabilcek iyi derece İNGİLİZCE bilen kasiyerler arıyoruz.kasa çıkışlarını ve işlemlerini gerçekleştirmek takibi sağlamak ,günlük kasa işlemlerini şirket kurallarına uygun bir şekilde hızlı,doğru,e..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Big Days Photo

Doğum fotoğrafçılığını öğrenmek isteyen veya (tercihen) deneyimli, Disiplinli, Hijyene önem veren, Güleryüzlü ve mutlu, Sabırlı, İletişim becerileri yüksek, Saygılı, Ekip çalışmasına uygun, Ameliyathane/hastane ortamına uyumlu çalışabilecek, Ter..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Beyzanur Giyim

Firmamızda üretilen tekstil ürünlerinin stüdyo ve dış çekimlerini fotoğraflayabilecek, Creatif çalışmalar yapabilecek tercihen internet sitesindeki görselleri yönetebilecek bayan çalışma arkadaşı alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sancak Studyo Organizasyon

Ümraniye çarşıda fotoğraf stüdyosu ve organizasyon ofisimizde çalışacak deneyimli, bakımlı ve diksiyonu iyi olan bay - bayan arkadaşlara ihtiyacımız vardır...