Görevli İş İlanları

Pozisyon: Görevli
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece PAPATYA MOBİLYA

1.5188 Özel Güvenlik yasasına göre Özel Güvenlik Sertifikalı olmak, 2. Silahlı-silahsız özel güvenlik kimlik belgesini almış olmak, 3. Özel güvenlik kimlik belgesinin geçerlilik ve bitim tarihine en az bir yıl kalmış olmak, 4. Askerlik hizmetini tamamlamış olmak, 5. Takım çal..

Antalya / Kepez Birteknik

Endustriyel sogutma makinaları imalatı yapan firmamıza muhasebe bolumunde calısacak calısma arkadası aranıyor...

Kocaeli / Gebze Arer Group

GEBZE , DARICA VE CİVARINDA İKAMET EDEN 22&40 YAŞ ARASI ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTINA SAHİP 8 SAAT 3 VARDİYE SİSTEMİ İLE ÇALIŞACAK BAY ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAKTIR...

Kırklareli / Lüleburgaz Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Tepe Savunma Ve Güvenlik Sistemleri A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer F- Güvenlik Görevlileri - Lüleburgaz Avm Projesi ilanlarına göz atabilirsiniz.Tepe Savunma Ve Güvenlik Sistemleri A. Ş. F- Güvenlik Görevlileri - Lüleburgaz A..

İstanbul Avrupa / Silivri Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Tepe Savunma Ve Güvenlik Sistemleri A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer F- Özel Güvenlik Görevlileri - Silivri Depo ilanlarına göz atabilirsiniz.Tepe Savunma Ve Güvenlik Sistemleri A. Ş. F- Özel Güvenlik Görevlileri - Silivri Depo..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Protokol Grup Güvenlik Ve Temizlik Hiz.

Protokol Grup Güvenlik Ve Temizlik Hiz. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Güvenlik Görevlisi (Topkapı Projemiz ilanlarına göz atabilirsiniz.Protokol Grup Güvenlik Ve Temizlik Hiz. Güvenlik Görevlisi (Topkapı Projemiz ilanı için başv..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Siteplus Entegre Tesis Ve Site Yönetimi A. Ş

TAKSİMDE BULUNAN DERNEK PROJEMİZDE GÖREV ALACAK , 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip En az lise mezunu Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış Müşteri odaklı, etkin iletişim becerilerine sahip ve takım çalışmasına yatkın Diksiyon..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü ALBAYRAKLAR GÜVENLİK VE ÖZEL EĞİTİM

gürpınar esenyur beylikdüzü catalca. bölgelerinde ikametgah eden kimlikli güvenlik personellere ihtiyaç vardır dolgun ücretle verilecektir...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Akbey Özel Güvenlik

Akbey Özel Güvenlik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yemekhane Ve Temizlik Görevlileri ilanlarına göz atabilirsiniz.Akbey Özel Güvenlik Yemekhane Ve Temizlik Görevlileri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

LEVENT bölgesinde bulunan AVM projemizde görevlendirilmek üzere BAY BAYAN ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ takım arkadaşları aranmaktadır. Aranan Nitelikler; ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ Bay Adaylar İçin Askerlik Hizmetini Tamamlamış En az Lise Mezunu Diksiyon..