Görevli İş İlanları

Pozisyon: Görevli
İstanbul Avrupa / Sarıyer Sunaş Yemek

Maslak'ta Catering firmasında çalışacak, tercihen Gıda sektöründe çalışmış muhasebe işlemlerini ve personel özlük işlerini yürütecek min. 3 yıl deyimli bayan eleman aranıyor...

Şirket Projemizde Görevlendirilmek Üzere , 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip En az lise mezunu Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış Müşteri odaklı, etkin iletişim becerilerine sahip ve takım çalışmasına yatkın Diksiyonu düzgü..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Erbağ Elektronik

Elektronik firmamızda yetiştirilmek üzere vasıfsız bay , bayan elemanlara ihtiyacımız vardır. ilgilenen arkadaşların şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Finansbank

Finansbank A.Ş. Şirket / İş Tanımı Bankacılık demek, insanların hayallerini gerçekleştirmek demek. Biz, Türkiye’nin Finansçıları olarak güvenli bir ortamda müşterilerimizin hayallerini gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda bankamız Perakende Krediler M..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Siteplus Entegre Tesis Ve Site Yönetimi A. Ş

Siteplus Entegre Tesis Ve Site Yönetimi A. Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Görevlisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Siteplus Entegre Tesis Ve Site Yönetimi A. Ş Temizlik Görevlisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bakırköy ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

YEŞİLKÖY ATATÜRK HAVALİMANI içerisinde bulunan projelerimizde görevlendirmek üzere takım arkadaşları aranmaktadır. Aranan Nitelikler; ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KART SAHİBİ Tercihen X-ray sertifikalı veya X-ray bilgisi olan Askerlik hizmetini tamamlamış Diksiyon..

Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi-İzmit ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri Özel Güvenlik Görevlisi-İzmit ilanı için başvuru süresi dol..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Altınel Enerji

Altınel Enerji firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Altınel Enerji Muhasebe Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi-İzmit ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri Özel Güvenlik Görevlisi-İzmit ilanı için başvuru süresi dol..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi-Levent ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri Özel Güvenlik Görevlisi-Levent ilanı için başvuru süresi d..