Görevli İş İlanları

Pozisyon: Görevli

KONYA Yazıbelen bölgesinde bulunan Güneş Enerji Santralinde görev yapacak özel güvenlik kimlik kartı sahibi Çalışan veya Emekli güvenlik personelleri alınacaktır. Çalışma saati gündüz: 08:00- 18:00 Yemek vardır. haftada 1 gün izin Çalışma saati Gece : 18:00- 08:00 ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Oyuncakhobi Teknolojik Ürünler Ticaret A. Ş

GENEL NİTELİKLER TEKNİK SERVİS PERSONELİ Model Arabalar,Model Uçaklar, Insansız hava araçları ( Drone), Aksiyon Kameraları, ve bir çok akıllı ve yüksek teknolojiye sahip ürünlerin ithalatını ve satışını yapan , aynı zamanda satış sonrası teknik servis hizmeti sağlayan firm..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü İlktay Güvenlik Ve Temizlik Hizmetleri

BEYLİKDÜZÜN DE BULUNAN ELİT BİR VİLLA SİTESİ İÇİN DOLGUN MAAŞLA 5188 SAYILI KANUN GEREĞİ ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTLI BAY BAYAN PERSONELLER ALINACAKTIR.. İSTENEN ŞARTLAR. 1: BAY: 170 BOY ÜZERİ OLMASI 2: BAYLAR ASKERLİK GÖREVİNİ YAPMIŞ OLMASI 3:..

Atalian Global Services Turkey firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Atalian Global Services Turkey Özel Güvenlik Görevlisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ümraniye ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi-Ümraniye ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri Özel Güvenlik Görevlisi-Ümraniye ilanı için başvuru süre..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Finansbank

Finansbank firmasının aktif ilanlarına veya diğer İstanbul Telefon Bankacılığı Müşteri Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Finansbank İstanbul Telefon Bankacılığı Müşteri Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Protokol Grup Güvenlik Ve Temizlik Hiz.

Protokol Grup Güvenlik Ve Temizlik Hiz. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Güvenlik Görevlisi Arnavutköy ilanlarına göz atabilirsiniz.Protokol Grup Güvenlik Ve Temizlik Hiz. Güvenlik Görevlisi Arnavutköy ilanı için başvuru süresi dolmu..

Ankara / Çankaya Miada Proje A. Ş.

( Genel Nitelikler ) * En az MYO mezunu, * Ön muhasebe departmanını sorunsuz bir şekilde idare edebilecek, * Office ve muhasebe paket programlarını kullanmasını bilen, * Diksiyonu düzgün, iletişim kabiliyeti kuvvetli, planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş, * İnşaat..

İstanbul Anadolu / Kartal Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Tepe Savunma Ve Güvenlik Sistemleri A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi Kartal Genel Müdürlük ilanlarına göz atabilirsiniz.Tepe Savunma Ve Güvenlik Sistemleri A. Ş. Özel Güvenlik Görevlisi Kartal Genel Müdü..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Alo Güvenlik Eğitim Ve Koruma Hizmetleri

Alo Güvenlik Eğitim ve Koruma Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. bünyesinde çalışmak üzere, Sultanbeyli/Suryapı İlkbahar Evleri Sitesi 2. Etap şantiye projesinde görev yapacak, Güvenlik personelleri alınacaktır. Türktelekom Lisesi ve Yeni yapılan Sultanbeyli Devlet Hastanesine 5 dakikalık yürüme..