Görevli İş İlanları

Pozisyon: Görevli
Tekirdağ / Çorlu Ali Avcı Güvenlik Ve Koruma

Ali Avcı Güvenlik Ve Koruma firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Ali Avcı Güvenlik Ve Koruma Özel Güvenlik Görevlisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi-Acıbadem ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri Özel Güvenlik Görevlisi-Acıbadem ilanı için başvuru süre..

Acıbadem Sağlık Grubu'nda görevlendirilmek üzere, -En az lise mezunu, -Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, -Silahlı silahsız güvenlik kimliğine sahip, -Askerlik hizmetini tamamlamış, -Kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere ''Güvenlik Görevlisi '' aramaktayız..

Genel nitelikler: Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde görevlendirilmek üzere; •Tercihen alanında deneyimli, •Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini işinin her aşamasında ön planda tutabilecek, •Ekip çalışmasına yatkın, •Vardiyalı çalışabilecek, ..

Muğla / Bodrum Cd Grup

CD ÖZEL GÜVENLİK ANTALYA ,BODRUM,MARMARİS DE BULUNAN PROJELEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE DENEYİMLİ ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Güngören Şam Grup

İhracat firmamızda çalışacak muhasebe sorumlusu aramaktayız -Muhasebe konusunda en az 2 sene deneyimli -Telefon trafiğini düzenleyebilecek -Ofis içi oluşacak yoğunluğu denetleyebilecek -Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek -Tercihen Merter-Güngören-Bağcılar-Esenler ci..

İstanbul Anadolu / Tümü Cd Grup

ÜMRANİYE 'de bulunan SİTE projemizde görevlendirilmek üzere; - ÖGG Kimlik Kartına sahip, - SİTE tecrübesi olan, - Haftaiçi 12/36 Haftasonu 12/12 vardiya planı ile çalışacak, - Maaş + AGİ +SGK İmkanları ile çalışacak bay Özel Güvenlik Görevlileri alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Sarıyer ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi-Sarıyer ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri Özel Güvenlik Görevlisi-Sarıyer ilanı için başvuru süresi..

İstanbul Anadolu / Üsküdar ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi-Üsküdar ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri Özel Güvenlik Görevlisi-Üsküdar ilanı için başvuru süresi..

İstanbul Anadolu / Üsküdar ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi-Ünalan ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri Özel Güvenlik Görevlisi-Ünalan ilanı için başvuru süresi d..