Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Emir Matbaacılık Etiket

Emir Matbaacılık Etiket firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Emir Matbaacılık Etiket Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Baskı Şehri A. Ş.

Şirketimiz Baskı ve Reklam alanında Anadolu yakasında faaliyet göstermektedir. Aşağıdaki özelliklere sahip Digital Baskı Operatörü aranmaktadır. İŞİN TANIMI : • Gelen işi tabakaya dizmek ve baskıya göndermek, • Çıkan işi takip etmek, • Oluşacak sorunlarda müşteri ile i..

-TAŞ DİZAYN İŞİNDE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ -COREL DRAW VE PHOTOSHOP PROGRAMLARINI KULLANABİLEN -LAZER KULLANABİLEN -TASARIM KONUSUNDA HAYAL GÜCÜ KUVVETLİ -YENİLİKLERE AÇIK -TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN -DİSİPLİNLİ VE SORUMLULUK SAHİBİ BAYRAMPAŞA KARTALTEPE ..

İstanbul Avrupa / Fatih Bengü Hayat

Web tasarım, reklam çekimi, gazete, kitap basımı gibi alanlarda faaliyet gösteren firmamıza; gerek kendi işlerimize ait 80 kadar web sitemize ve ayrıca dışarıya müşterilerimize yaptığımız web sitelerine *** Her konu hakkında internetde araştırma yapıp özgün ve yeni makale hazırlayacak..

Ankara / Altındağ Bengü Hayat

Bengü Hayat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web Sitesi İçerik Yöneticisi (Content Manager) ilanlarına göz atabilirsiniz.Bengü Hayat Web Sitesi İçerik Yöneticisi (Content Manager) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ajanstek

Ajanstek firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sosyal Medya / Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Ajanstek Sosyal Medya / Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Tümü DERİ DESEN ETİKET

Deri Desen Etiket firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Deri Desen Etiket Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Erbağ Elektronik

Erbağ Elektronik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Lazer Kesim Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Erbağ Elektronik Lazer Kesim Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Deniz Ofset

Deniz Ofset firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Deniz Ofset Grafiker ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Güngören Rota Matbaa

MATBAAYA COREL BİLEN TECRÜBELİ GRAFİKERLER ARANIYOR..